marți, 12 mai 2009

Camping in curte....

Mda, asa cum m au anuntat printr un sms frumos ca imi vor taia netul si toate serviciile oferite, cum ar fi, digi, net, fix si TV, daca nu voi achita factura pe luna trecuta, iata ca s a intamplat, inevitabilul. Am ramas fara tot, fara net, fara tel. Ce sens mai are sa mai vin acasa? Nici un chef, nimic, hmm dar cred ca voi stii ce o sa fac, imi voi pune cortul in curte, imi voi lua sacul de dormit, izopremul, mi l voi aseza frumos in curte, si apoi voi fura ceva din frigider, carne eu stiu si o sa fac un mic foculet in fata cortului, si voi sta asa sa dorm in curtea mea. Ce motiv sa mai dorm in casa, sa stau sa ma uit pe tavan?! Macar asa voi privi cerul, ma voi juca cu Rex, cainele meu, pot sa fac mai multe lucruri deodata, si oricum, ma voi trezi foarte de dimineata ca sa ajung la munca mai devreme. Hmm, this sounds like a good ideea. De abia astept sa vina seara. Sa ajung acasa.Chiar am ajuns sa iubesc foarte mult muntele. Nu ca nu l as fi iubit, dar, il iubesc si mai mult, ma redescopar pe mine insumi atunci cand sunt pe munte, si mai ales cand sunt cu cineva de care mi place, indragesc. Am un chef nebun, de o nebunie, ma paste stomacu, si gandul sa fac ceva nu stiu, inca ma gandesc la al doilea servici sa mi l iau, ca sa mi pot achita restantele, datoriile, telefoanele, facturile si ratele, si eventual sa mi cumpar si eu un telefon mobil, tinand cont ca ala mi l am rupt in 2. Asta e ironic, la un moment dat aveam 4 telefoane, Orange, Vodafone, Cosmote si Digi.Mobil. Acum am ajuns sa am doar Digi.Mobil, si asta acum e taiat. Ironic nu?

Am fost azi la facultate, asta dupa ce am dormit la un prieten, si ne am uitat la filme pana la ora 5, de abia atunci am putut sa dorm si eu sa atipesc, pana la ora 7, si apoi sa ajung la facultate la ora 8 jumate. Am reintalnit un profesor care, la un moment dat, in momentul in care a intrat in clasa mi a zis direct, Cretzule iesi afara, hai iesi afara! ;))M am interesat si eu de proful de licenta, cat si de examene. Okey, urmeaza o perioada super grea, super nasoala, super incarcat atat la munca cat si in viata de zi cu zi. Ma gandesc sa, schimb felul in care scriu, in blog, mai altfel, sa mai las din povesti si eu stiu ce, nu stiu in fine, e ceva pe moment.

A sa nu uit, saptamana asta, 2 prieteni de ai mei isi aniverseaza ziua, am pe fratele celui mai bun prieten al meu, si apoi am o prietena foarte buna, care e nascuta pe 15 mai, sa vedem daca o sa am cum sa ajung la amandoi, macar sa le zic la multi ani, si multa sanatate. Tipa asta, pe buna dreptate m a facut nesimtit, pentru ca m a chemat si i am zis ca plec, si chiar plec, si s a suparat pe mine, dar are motiv. Hmm, hai ca daca tot deschisai subiectele astea, ma simt bine, ma simt chiar super bine, toate merg in sfarsit bine, fara mistere sau eu stiu ce, ceva carti pe fata, un adevar spus cuiva, m a facut sa ma simt mai liber, ca si cum o piatra mi s ar fi luat de pe piept. O rasfatata, o pisicutza cu asta m am trezit, dar o pisicutza de care am inceput sa ma atasez, asa cum e ea.In rest, chiar daca sunt super aglomerat, super stresat, m am distrat la munte, am fost 2 week enduri consecutive, la Cozia si la Herculane, si daca nu venea cel mai bun prieten al meu pe la mine prin Craiova vinerea asta, ma duceam probabil pe la taica miu pe la Orzea Zanoaga. Dar cum e zvonul, e sesiune, e examene ( si am scris expre " e examene " in loc de " sunt examene " ca asa am vrut ) e licenta, iar toate lucrurile imi bat la usa, si nu prea as vrea sa le deschid, da nu am cum, trebuie sa ma ocup de toate.

Asta e, wish me luck :P
P.S. Poza este de pe varful de la Cozia, super apus de soare pe care l am putut sa il vad :P







Kings of Leon - Use somebody

Etichete: ,

1 comentarii:

La 13 mai 2009 la 11:30 , Anonymous Jacqueline a spus...

bine ai venit in hora noastra! cu viata asta ne confruntam zi de zi, mai invatam sa nu punem kiar totul la inima si sa mergem inainte cu credinta in Dzeu si veselie ! te puuup !

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire