luni, 12 ianuarie 2009

Si totusi incep sa visez cu ochii deschisi...



Chiar mergeam pe strada acum, si trebuia sa ma intalnesc in oras cu un amic, si mergeam visand cu ochii deschisi, cum oi fi peste cativa ani, cum vreau sa fiu peste cativa ani? Vreau sa fiu intr un loc al meu, doar al meu, o casa, un apartament, sa fiu cu fata pe care o iubesc, sa adorm cu ea, sa ma trezesc cu ea in bratele mele, sa ne jucam leapsa, sa ne harjonim, sa petrecem timp impreuna, si mi ar placea, de asemenea sa am o afacere proprie, sa investesc in ceva, sa am investiti, si sa mi vina profit lunar, procentual, sa am o masina, mi ar placea sa am o masa de biliard, un PS3, sa il am pe El Magico coleg de camera, asta ar fi prea de tot, doi cretzi intr un apartament :))))) chiar imi vine sa rad cu lacrimi :)))), si totusi.. imi permit sa visez nu?

Imi vine in cap melodia aia, "I'm just a dreamer", dap, sunt.. si visez asa de mult, cu ochii deschisi, astfel incat ma ambitionez si mai mult sa mi le indeplinesc din toata inima. Nu stiu de unde vine aceasta.. energie interioara, poate pentru ca am o imaginatie asa de puternica, astfel incat, atunci cand inchid ochii, sunt acolo, in acel moment, in acea clipa, si ma simt bine, si imi doresc si mai mult sa se adevereasca, poate de aia vreau din toata inima sa mi indeplinesc visele, totul e posibil.

Sunt un visator, si merg visand cu ochii deschisi, in asa fel incat ajung sa iau in brate niste stalpi, sa ma mai impiedic, lucruri care ma fac sa revin la realitate, sa ma uit cum este in jur, si sa mi zic, pot sa o fac :D, trebuie .. pentru ca la final ce imi doresc cel mai mult? Atunci la capat de drum, sa fac un ultim dans cu viata, sa o iau in brate, sa pun melodia, "Frank Sinatra - My Way", si sa ma uit ochi in ochi cu viata, te am facut, in felul meu, si te am facut bine, uita te la tine, acu la final, cat esti de frumoasa, cat esti de stralucitoare.... da.. si apoi.. pe finalul melodiei... sa o strang tare si sa i zic, la revedere... frumoas o ;)

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire