miercuri, 24 decembrie 2008

I want it all....




Viata asta.... tulbure, dureroasa, cati ii stiu durerea? Cati stiu obstacolele ei? Cati stiu ce inseamna respingerea, cati stiu ce inseamna sa fii pus la zid pentru un lucru pe care nu l ai dorit, niciodata in viata ta? cati stiu ce inseamna sa lupti cu aceasta viata? Cati stiu ce inseamna sa ai vise, dorinte sa iti doresti ceva mai bun in aceasta viata mizerabila? Indiferent prin cate trec, indiferent cate patesc, cate lovituri primesc, cate necazuri, tot zambesc, tot ma bucur de viata mea. Este cea mai importanta. Sa ma bucur de ea, sa mi doresc atat de multe, sa vad... cum dorintele mele se implinesc. In lume, in jurul nostru, este foarte multa ura, rautate, multi numai la asta se gandesc sa faca rau. Cred ca unii dintre ei s au nascut pentru asta, ca sa faca rau, dar indiferent peste cati dau tot ma bucur de ea, de viata, de prietenii adevarati, pentru ca in final... I WANT IT ALL!

Imi doresc de la viata multe, am multe vise, am multe dorinte, sunt unii care nu ai vise, fara ele... esti un nimic, nu ai pentru ce sa mai lupti, ramai fara motivare, fara ambitie, si intr un final ajungi sa stai in casa, intre patru pereti sa iti plangi de mila, si sa iti doresti moartea, simtindu te inutil si incapabil sa faci ceva, ei bine.... WAKE UP, viata e plina de surprize! Si ce... ti s a intamplat ceva rau? Uita te in jur, cati nu sufera? uita te in jur, cate cruci si ce fel de cruci poarta fiecare. Dar am uitat, corect, fiecare.. e ocupat, cu viata lui, cand vine vorba sa ajutam, stam sa ne gandim, sigur, cand vine vorba de facut rau, numai stam, direct suntem rai.

Imi doresc multe, in primul rand sa mi repar unele greseli facute cu muuuult timp in urma, din cauza unor presiuni, presiuni ce m au facut sa iau numai decizi dupa care am suferit enoooorm de muuult, si cred ca si acum. Apoi, am de gand sa ma schimb, sa numai fac unele lucruri care le am cam facut, chestii care mi fac rau, e bine sa primesc suturi in fund, sa .. trec prin niste lucruri, pentru ca daca stau bine si ma gandesc, un sut in fund, este un pas inainte. Imi doresc sa mi iau permisul, imi doresc sa mi termin facultatea, imi doresc sa mi revin, sa fac mai multe pe plan profesional, imi doresc o excursie in europa, imi doresc sa tin de prietenii adevarati, de asemenea anu asta care vine, imi doresc mai putine decizii luate prost. Imi doresc liniste, imi doresc o toyota celica GT 2006. As vrea sa stau intr un apartament. Stiu ca le pot indeplini. Tre sa muncesc mai mult, munca e buna, munca te schimba si te educa, te face sa apreciezi anumite lucruri. E BINE SA MUNCESTI pentru ca altfel nu stai intre patru pereti toata ziua ;)

Cum zice Queen - I WANT IT ALL ! si chiar doresc sa realizez multe in viata, indiferent prin cate trec stiu ca pot, trebuie doar sa am incredere in mine :D 

Fie ca aceste sarbatori, sa va aduca caldura in suflete, bucurie si veselie in inima, si intelepciune in minte, fie sa fiti  fericiti alaturi de cei dragi voua, alaturi de prieteni si de familie, fie ca sa aveti sanatatea maxima, fie ca dorintele inimi voastre sa va fie indeplinite. Craciun fericit!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

4 comentarii:

La 25 decembrie 2008 la 00:01 , Anonymous Anonim a spus...

Asa te vreau! You can fight everything!

 
La 25 decembrie 2008 la 10:51 , Blogger Anca G. a spus...

Să fie! Sărbători fericite!

 
La 26 decembrie 2008 la 00:53 , Anonymous Anonim a spus...

bravo, Raz ! sa ramai pe aceeasi linie de plutire si sa nu te mai abati de la ea ! un abrazo fuerte !

 
La 12 ianuarie 2009 la 10:42 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Chiar momentul asta asa simt si eu, ca I want it ALL!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire