duminică, 11 ianuarie 2009

Ete blogosfera, ete surpize!

Nu stiam despre ce sa scriu, nu prea aveam idei, iar despre luna plina, ca deh, a fost luna cea mai plina din anul 2009 pe 10 ianuarie, neah, vroiam sa scriu despre mine, ca sunt pus acum sa aleg o gramada de drumuri, ca pentru prima data, am cel mai bun inceput de an din viata mea, nu prea, sa vad ce alegere fac, asta e important, neah nu stiu acum despre asta o sa scriu, ci despre Blogosfera si ce surprize placute am avut. In primul rand, am dat de niste bloguri, care m au acaparat, am inceput sa le citesc fara sa vreau, in care chiar.. am regasit anumite stari, aceleasi intrebari pe care le am si eu. Chiar e ciudat cum cineva tocmai din Cluj-Napoca, gandeste cam ca mine. 

Zambesc, citesc si zambesc si zic, ete domne, nu sunt singuru, cineva acolo, trece prin ce trec si eu, isi pune aceleasi intrebari pe care si eu mi le pun, si as vrea atat de mult sa aflu raspunsul, destin sau liber arbitru, chiar mi a placut si imi place mult, mai mult, am ramas cu o melodie de o ascult incontinuu Breaking Benjamin - Forget it, (am facut o mica pauza, ca... am cautat melodia ) doar sa o asculti si incepi sa scrii, te lasi asa purtat de val, prin blogosfera asta, sunt sigur ca sunt multi .. altii... nu ne stim personal, poate ma gandesc ca.. .am fost o perioada prin cluj, poate am trecut pe langa persoana asta, chiar si gandul asta ma face sa ma gandesc, lumea e mica, nu stiu care oameni, de la microsoft nu stiu ... au demonstrat ca poti face inconjurul pamantului prin 7 cunostiinte, cunosc pe cineva, care stie pe cineva, care stie pe altcineva etc etc etc :D. 

Lumea chiar e mica, si cu toate astea ne gandim ca suntem singuri, dar nu suntem, suntem conectati, prin intamplari, prin ganduri, prin intrebari, prin ceea ce simtim in interiorul nostru. Iar cand intalnesti pe cineva asemanator tie, ramai socat, uimit, te face sa zambesti chestia asta, pe mine chiar m a facut, sa zambesc, cu adevarat chiar. Am multe pe cap, si tot ascult melodia over and over, si tot imi vine sa scriu, si iar fac ditamai postu pe blog. Am mai primit un filmulet super tare pe youtube, care si asta m a lasat puf sa va uitati la el. Sunt intr o foarte buna dispozitie, foarte foarte buna :D. In sfarsit, viata imi zambeste si imi zambeste bineeee, sau cum sa zic mai bine, viitorul suna bine! 



Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 12 ianuarie 2009 la 10:29 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Se mai intampla uneori sa gasim persoane care ne sunt atat de asemanatoare noua prin prisma trairilor interioare. Si intotdeauna asta ne produce o stare de bine. Ma bucur ca fie si pentru o clipa, macar o persoana a zambit azi din cauza mea, in cazul acesta acea persoana fiind tu. Ziua de ieri n-a fost tocmai peachy pentru mine. Si da, it really is a small world...:)

 
La 12 ianuarie 2009 la 10:29 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

By the way, e foarte tare filmuletul;)).

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire