marți, 6 ianuarie 2009

Un drogat si jumatate....


De ce zic drogat? Sa nu va ganditi ca, consum cocaina, heroina sau alte droguri, nu, drogat de fericire, un dependent al momentelor bune in viata, si jumatate pentru ca sunt dependent de adrenalina. De cate ori nu mi s a intamplat sa merg pe strada si sa fiu lovit de masini, de cate ori nu era sa fiu lovit de ele, acu cateva nopti, am fost pe lac, a inghetat, insa am stat asa intins pe spate si m am uitat la luna, intins pe suprafata inghetata a lacului. Nu faceti asta, trebuie sa fi un inconstient ca sa faci acest lucru, si orice cuvinte aveti, va dau dreptate. Dar toti cei care ma stiu.... stiu cum sunt :D.

In orice situatie ai fi, oricat de grava, indiferent prin ce ai trece, pastreaza ti calmul, rabdarea si luciditatea. Nu reactiona violent, cateodata e mai bine sa ai un cumpat. Pentru ca asta conteaza cel mai bine, intr un final, vei vedea. Mi am fixat un tel, un scop mareee si greu de atins, dar tocmai faptul ca este asa de greu de atins, ma face sa fiu si mai ambitionat sa il duc la implinire. Chiar vorbeam cu o amica, ca, daca ai un vis si te uiti tot timpul la el, atunci obstacolele ce apar pe parcurs ti se vor parea minore, insa atunci cand iti iei ochii de la acel vis, si incepi sa dai atentie obstacolelor, le vei vedea mari.

O doza buna, de fericire, de stare buna, l am avut acum aproape o saptamana si ceva, cam pe 28 decembrie, cand m am urcat intr un taxi, si la radio am auzit un banc si am inceput sa rad, si a inceput si soferu sa rada, si i am zis ca e o problema atunci cand in jurul meu, oamenii rad, pentru ca rad si mai rau, la care soferul : " atunci avem 2 probleme, ca si eu sunt la fel" si a inceput sa rada si mai tare. Tot drumul am ras cu lacrimi, era sa facem de doua ori accident, dar noi radeam cu lacrimi, ca doi drogati in taxi :)). A fost cea mai frumoasa calatorie cu taxi.

Hai la mai multe doze de fericire! 

Etichete: , , , ,

3 comentarii:

La 7 ianuarie 2009 la 03:53 , Anonymous Anonim a spus...

hehe...
fericirea asta... in clipa asta o ai in urmatoarea se transforma in cenusa...
nu stiu ce sa zic, Damiane, dar dpadv... nu ma mai ai tovaras.. sau cel putin nu curand.
promit insa ca de cum se rezolva toate problemele merem la un Stejar si radem si facem poante si ne distram ca pe vremuri.
Semnat: Ex-nebunul sef !

 
La 11 ianuarie 2009 la 16:52 , Blogger giuly a spus...

mama,cat optimism in acest post :>

bun asa

 
La 15 februarie 2009 la 13:45 , Anonymous Anonim a spus...

M-ai facut sa zambesc...Cata nevoie avem de o persoana ca tine...in viata fiecaruia..Si cat de mult cersim pentru o doza de fericire...Incanta-ne in continuare cu postarile tale dragule..!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire