miercuri, 31 decembrie 2008

The Bucket List....

Cred ca ati vazut cu toti filmul, este vorba de doi oameni batrani care se intalnesc intr un spital amandoi bolnavi de cancer si care si propun asa zisa The Bucket List. Well, daca as sta putin si m as gandi, as avea ceva pe lista asta pentru 2009. Dar mai intai sa fac o ... restrospectriva a anului 2008.

2008 - a fost un an destul de... plin, cu de toate :)). Am intrat in 2008 cu bucurie si cu veselie si cu muuuulta fericire, ca apoi sa .. cad lamentabil in partea opusa, o despartire, la nici cateva ore. Merci 2008, apoi.. cateva nebunii gen alergat km intregi, am urcat un munte nemancat de vreo 2 zile ;)), am participat la Festivalul Shakespeare, Pastele la Campina si apoi a urmat vara nebunaaa :D, pe langa restante si examene luate la facultate, Festivalul Medieval de la Sighisoara ;)), ceva distractii cu prietenii, ca apoi sa fac un discernamant sa vad care imi e intr adevar prieten. Pe partea profesionala, hmm, serviciul mi a mers mult mai bine evident si clar decat in 2007, am mai crescut, cel putin asa mi a zis si sefa mea, clar s a vazut o schimbare majora, un amalgam de idei bune, cateva duse pana la finalizare. 

Per total, 2008 a fost un an plin de .. implinire pe partea profesionala, dar si plin de... tristete...a fost un an echilibrat.

Pentru 2009, uallleeeooooo 20009, mai sunt cateva ore si vine... off... ma frate ce vreau eu de la 2009 :D Sa mi indeplinesc un vis, vreau o toyota cellica gt 2005 :)), ma duc din nou la sighisoara, vreau sa vad Moldova ca nu am vazut o, apoi vreau sa fac un tur al Europei sa ma plimb cu trenul ;)), vreau sa mi iau licenta si sa intru la master ;)), vreau sa am multe idei la servici si sa le finalizez pe toate, si cel mai mult vreau sa repar niste greseli din trecute, greseli facute din cauza presiunilor. Vreau mai multe dar.. hey.. nu pot sa le zic.. acum... astea.. raman secrete :D si sunt sigur ca se vor realiza.

Nu prea le am eu cu urarile, da.. va zic sincer, fie ca 2009 sa va aduca ceea ce aveti nevoie cu adevarat, a da... si .. sa ne aduca la toti un strop de dragoste nebuna si romantica in viata fiecaruia :D, hai ca avem nevoie si de asta. 

La multi ani folks! 

C'ya next year!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 31 decembrie 2008 la 14:14 , Anonymous Anonim a spus...

la multi ani si tie ! si din atatea dorinte cate ai , eu zic sa le acorzi prioritatea care li se cuvine in asa fel incat bucuria sa-ti fie mai mare la final!

 
La 12 ianuarie 2009 la 10:40 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Mi-a placut foarte tare filmul. Impliniri cat mai multe pe anul 2009, in primul rand cele de pe lista:).

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire