sâmbătă, 27 decembrie 2008

Ghinion din 2 litere....

Vorbeam in posturile anterioare, despre El Magico, care i trec pe langa el multe ocazii, ei bine eu sunt opusu, eu ma leg de exact ce nu ar trebui sa ma leg, am un talent pe care nu stiu daca multi il au , de a discuta exact despre ce nu trebuie sa discut, de a fi curios exact atunci cand nu trebuie, si fara sa vreau, devin un magar cat casa de mare, eu .. in unele momente, prin talentu meu, sunt exact cu intrebarile nepotrivite la momentul nepotrivit, nu stiu de unde mi se trage acest talent.

Fiind plin de ganduri aseara, am decis sa fac o plimbare prin Craiova, ca doar e liniste, nu am bagat in seama frigul, -8 grade celsius, si am fost pe la gara, rovine.. si apoi cand sa ma duc spre casa, m am oprit pe petre ispirescu, auzind pe unu la telefon, casa lui samir a luat foc, da maaa, in valea rosie, il opresc si ii zic, poftim???? si el... da.. du te la benzinarie in valea rosie si ai sa vezi flacarile, stau un pic ma gandesc, am altceva mai bun de facut? Si asa ca m am dus.

M am luat dupa fum, si .. am ajuns acolo unde ar trebui, nu stiu pe ce strada, dar stiu ca erau 4 masini de pompieri, am vazut cu ochii mei flacarile cum ardea casa :)) chiar a fost ceva prima data pentru mine sa vad asta, un incendiu si multe multe masini de pompieri, de jandarmi de politie. Ma luase unu la rost ca stateam mai la departare si vbeam cu un prieten la telefon, ca cika de ce vbesc la telefon :)). 

Am prea multe pe capu meu, ganduri, ar trebui sa iau o pauza, sa numai fiu omu nepotrivit la momentu nepotrivit, sa las lucrurile sa se aseze dupa sinea lor, i have to have a break. 

Hai va pup! take care!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire