miercuri, 17 decembrie 2008

Maraton

Ziua de ieri, a fost un pic cam ciudata, am mancat ceva de dimineata cam putin un ou prajit, apoi la servici niste sandwich urivreo 4 asa 5, si apoi sala cu un prieten. Foarte frumos, stam vreo 2 ore, tragem de fiare jucam si un ping pong, ma intorc acasa, ( mareee prostieeee ) ca dau de cearta cu maica mea. In fine, cearta, mi a zis o chestie, si .. asa ca am decis, sa ma duc . .sa alerg sa ma . .potolesc, am stat pana la 11, ca trebuia sa ajut pe cineva, pana mea tzeapa, am stat degeaba, asa ca m am imbracat, plini de nervi, plini de draci, furios, m am incaltat, nu am mancat nimic, si am inceput sa alerg, pana unde? pana unde m au tinut picioarele, am plecat de la mine din cartier adika catargiu aproape de spitalu 1, pana la isalnita la primarie. Si am tot alergat non stop, bine am facut o oprire de mi am cumparat 2 redbul uri si un mars de ciocolata, care le am baut fugitiv in vreo 4 minute pe amandoua.

Ora 11 a fost plecarea. La 12:30 eram la isalnita. Intuneric bezna, un frig crunt, pe care nu il bagam in seama, un zgomot infernal produs de combinat, sincer nu stiu cum pot oamenii aia sa doarma :-??, la ora 2 eram in craiova, la mine in cartier. La 2:30 m am intalnit cu o amica, pe care am trezit o, pentru ca nu vroiam sa ma intorc acasa, la Billa, am fost prin real, am mancat niste orez cu pulpa de pui, am mai stat de vorba, m am mai linistit, niste leagane, si ca sa vezi se face ora 5, pe la 5:15 eram acasa ( am luat taxiu ca eram deja mort ) ma bag in pat sa dorm, da nu prea am putut, pentru ca.. eram in starea aia. .de semi adormeala... si ma auzeam cum sforai, si ma bufnea rasu, radeam de mine :)) am adormit si m am trezit la 11. Distanta alergata totala, aprox 37 km, cu bataie 40 ;))

Am dureri musculare da... e un remediu bun ;) . Plus ca acu .. sunt .. turta de oboseala, si tot ce imi vine in minte, este ca de abia astept sa fac un biliard dupa servici. Va pup, fiti cuminti... :)
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 21 decembrie 2008 la 12:06 , Anonymous Anonim a spus...

Ceea ce afirmi tu e ireal, fictiune, pentru ca nu-i posibil ceea ce spui, orice om care a alergat stie ca inainte de alergare nu se mananca nimic, timp de cel putin 2 ore juma, iar tu spui ca alergai si mancai in acelasi timp. Daca era asa cum spui tu si distanta mentionata de tine te blocai tot, de la splina la stomac... Iar distantele mentionate iar sunt fictiune, pentr ca din Craiova pan' la Isalnita sunt pana in 10 km, daca nu chiar 8, deci asta-nseamna 20 dus/intors, plus ce-ai zis tu prin oras, sa zicem un 25, da' nu sunt nici 25, dar oricum pe frigul de aseara, plus faptul ca ai mancat si-ai consumat redbull (chiar doua la numar ) e imposibil.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire