joi, 23 octombrie 2008

Rabufniri si definiti moderne...


Scriu dupa o zi de munca plina, trezit de dimineata dus la munca foarteee devreme.. si intors acasa foarteee tarziu.. perfect right? Ofticat pe Fara Cap Varza Steaua la care se adauca Cap Fara Creier Cluj. Hai ca Stoaia nu a fost chiar asa.. o . .adika ma asteptam. .dar Clujul dupa cum a jucat .. dezamagit. Spontaneitate spontaneitate.. ce sa fac. .ce sa fac..Fratele meu se insoara.. wow.. bomba nu? o amica naste.. wow.. boomba nu? sor mea o are pe nepoata mea mai bolnavioara.. wow.. si totusi.. fratele meu se insoara.. si o amica naste si o fosta colega de munca naste si ea.. daca ma gandesc mai bine...multe lucruri se intampla in jurul meu, incet incet.. parca risc sa cad intr un cerc.. care nu prea mi place mie, acel cerc sa fac acelasi lucru zi de zi. Nu pot sa fac asta, nu e in firea mea, sunt.. spontan.... da... spontan.. ce inseamna spontan? primu venit primul servit, ma refer la ganduri acum. L-as lua pe El Magico, Il Fenomeno ... si as pleca unde? te intrebi unde? ete.. treaba serioasa, mergem sa prindem mireasa de la Radovan, ca frati miu se insoara!.. .de ce? sa o calcam ca nu se poate.. adika.. in filme horror, cum ai oprit masina, cum cad toti secerati unul cate unu.. si nah.. calcam mireasa de la radovan, cu fratiorul meu .. la volan :))) mireasa ti a venit timpu.

Eh, e 12.. ma intelegi .. zii de munca grea, spontaneitatea ca definitie poate fii descrisa ca si cum te ai lasa dus de val, ce vrea inimioara atentie .. inimioara.. sa faca.. aia faci. Rabufnire apare atunci cand.. spontaneitatea este innabusita de ratiune adika de minte. Misto versul ala.. de la o melodie pe care am auzit o cand ma intorceam "opinia publica e de acord ca fac prea urat, cand vreau sa ma fac auzit intr un film mut!" si apoi... versul cel mai tare :)) "operatiunea cur pansat, unii inca cauta diamant in cacat...asta este hitul verii cantat la unison, de dentistul tau cu parkinson, par kin son ":))) mda..

Chiar mi as dori sa am un timp mai mult... am prea multe de facut.. am prea multe in cap si mult prea multe dorinte si vise de realizat, oare e bine sa incep sa ma gandesc ca nu prea am timp pentru tot ce mi doresc eu ? sa cad.. in fata sistemului, care sistem te intrebi? de ce crezi ca nu este al treilea razboi mondial? frateeee esti subjugul marilor corporatiilor, adika.. fraieri de bogati in varful lumii si au dat seama ca a face razboaie mondiale nu prea e bine, pentru ca.. omul. .cat timp traieste este o comoara.. produce o gramada de bani, este o mina, statul are nevoie de oameni, care sa plateasca taxe, prin urmare.. esti sub sistem.. eu sunt sub sistem, wow.. sunt in Matrix....

expresia saptamani...sunt in Matrix... wake up! =)))))
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire