vineri, 23 mai 2008

Streets of Philadelphia.....

Titlul cred ca nu ar avea nici o legatura cu gandurile ce trec prin capul meu acum. Ce as putea sa scriu... .stiri? informatii de ultima ora? De ele se ocupa oricum Stirile ProTv de la ora 5. Vedem crime, furturi o groaza de chestii. Sa incep sa acuz acum media in blog? Ar fi o risipa de timp. Nu voi face asta. Trebuie sa isi castige painea si ei nu?

Bruce Springsteen.... ce melodie...streets of philadelphia, cati dintre voi au prieteni la care tin enorm de mult, cati dintre voi au sentimente, s au atasat de ceilalti foarte mult? Cate persoane mai sunt astazi care sa nu se mai gandeasca doar la ei, doar la binele lor, cati mai sunt? As cam vrea sa stiu raspunsul la aceasta intrebare, insa mi ar fi frica de raspuns, intr un fel, aceasta generatie, aud la stiri, emo, vad mass uri... coalitie anti emo, God... unde am ajuns.. ce s a intamplat cu lumea?. Sunt intr un fel stupefiat de ceea ce vad.Emo kids.. sau cum le zic... cat si manelisti, rockeri si multe alte tipuri de persoane.. pana la urma ce vor sa demonstreze? apartenenta la un grup, sau ce? Unde este individualismul? unde este personalitatea individuala? unde este acea unicitate care te face sa fi remarcat de catre ceilalti?

Si aici ating punctul pe care doream sa il ating. Astazi, tineri, tanjesc dupa remarcare, sa fie remarcati de ceilalti, nu conteaza cum. ci doar sa fie remarcati, chiar daca isi pierd orice identitate care i defineste ca persoane individuale cu o mentalitate individuala, proprie, cu o personalitate proprie, unica, ... nu... hai sa devin emo, asa cel putin o sa iau bataie si pana la urma cineva va veni la mine si va zice.... "esti true!", sau.. hai sa devin rocker, imi las paru maaareee si lung... eh.. oricum...toti or sa ma vada pe strada in negru voi fi remarcat, sau .. mai simplu.. (caci acestia sunt o masa prea mare) hai sa ma fac manelist, shtocar, cu lanturi de bulldog la gat, si cu mi si mi de inele, cu un par taiat aproape scurt, bineinteles cu o creasta in cap, doar sunt cocos nu?.... Off Doamne in ce lume traim!

Ce s a intamplat cu ... "Fi tu insuti!", fixeaza ti un tel, lasa ti imaginatia sa ti zburde prin cap, lasa te cuprins de euforia vietii, oricat de grea ar fi si oricat de nasoala ar fi viata, ea este frumoasa, si ce daca ai pierdut tot, poti sa o iei de la capat, poti sa te lupti in viata. Prefer ... de departe ... sa fiu remarcat asa.... sa fiu eu .. cum sunt .. asa cum sunt eu, si sa ma lupt cu viata, cu greutatile ei, Dumnezeu mi e martor prin cate am trecut. Caci pana la urma, ce voi lasa in urma? doar o amintire... si amintirea cum va fi? Tot ceea ce am facut, tot ceea ce am realizat si tot ceea ce am iubit....In aceasta lume, ca vrei sa ajuti pe cei din jurul tau, esti luat ca prost, ca vrei sa dai totul in iubire pentru fata pe care o iubesti cel mai mult, esti luat ca prost, ca vrei sa fi cinstit si onest, esti luat ca prost, ei bine.. stiti ceva? vreau sa mor luat de prost, decat sa mor un prost!. Pentru ca, prost, este acela care se iubeste mai mult decat pe el sine ( bine cam asta ar fi nu stiu vanitate?), un prost ar fi acela care e prea mandru sa faca un gest de iubire pentru cineva, un prost este acela care... prefera sa si piarda identitatea si individualitatea decat sa fie el insusi!

Individualismul, personalitatea, mentalitatea,principiile fiecaruia, ne face sa fim unici, iar prin asta se face adevarata remarcare in aceasta lume de cacat, ma intreb.. cati dintre noi stiu asta?
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

1 comentarii:

La 23 mai 2008 la 17:11 , Blogger Spaniolul a spus...

Hai ca poti mai mult....

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire