miercuri, 8 septembrie 2010

Recomand Filme Online

Prin cercul de prieteni pe care ii am, ii aud pe toti vorbind de un nou fenomen. "Bah ai vazut filmul ala, 101 de accidente jenante sexuale, ai vazut ce subtitrare avea?". Ajung eu acasa, da-i si cauta pe torrente filmul, si nimic, nu il gasesc. Ma unde l-au vazut ei ma? Si apoi dau o cautare pe Google la filme online, ca mi zisese o prietena de a mea, ca de acolo il vazu ea. Si dau cautarea, si imi apare site-ul acesta de filme online filmeonlinefree.in

Stiti cum sunt eu, direct si la obiect. Acum, site-ul cred ca se adreseaza celor care au o teava de internet mai buna de 512 Kbps. Ca mai in jos nici nu cred ca se merita. Insa de ce imi place mie site-ul asta? Simplitatea, faptul ca e pe categorii, si descrierile filmelor cat si afisul lor si titlul in romana. Foarte multe persoane stiu titlul in romana, si mi se pare corect ca toate site-urile de specialitate sa se respecte !

Ca si utilitate, pff, doar sa ma gandesc un pic, si sa zicem ca esti la servici si te plictisesti, nu ai voie pe mess si pe torrente, politica firmei, daaar poti sa vizionezi filme online pe portul 80 de HTML. Si in plus intervine comoditatea userilor de a cauta pe Google filme online, si apoi sa acceseze filmele de pe site-uri. De aceea Neydamn, recomanda pentru utilitate, comoditatea, si interfata intuitiva, filmeonlinefree.in.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire