luni, 7 iunie 2010

Cum am ajuns acasa

Stiti ca am fost prin Bucuresti cam o saptamana nu? Si ca ar fi trebuit sa ma duc si prin Campina si Breaza? Ei bine, mi-am facut atatia nervi in bucale, incat am racit cobza instantaneu ( bine ca am dormit si cu fereastra deschisa si cu un cearsaf invelit ceea ce mi-a pus capac ). Asa ca vineri, super obosit, super ofticat ca am cheltuit bani aiurea degeaba, cand puteam sa fac altceva cu ei, m-am suit in tren spre Craiova. Ce credeti? Imediat dupa ce a plecat trenul, ma suna avocatul, persoana pentru care am venit de luni ca sa ne intalnim marti, dar ma suna vineri, si imi spune ca are timp acum sa ne intalnim. Am zambit, si imi venea sa il injur dar m-am abtinut si i-am zis, stiti trenul meu se misca acum, am plecat spre Craiova, eu v-am asteptat mai rau ca pe o fata, dar asta e poate altadata. In fine iarasi ofticat, am ajuns in gara in Craiova, dupa un drum lung si obositor, si cu o durere de cap imensa si febra pe mine, si o aglomeratie imensaaaaa, m-am dus primu la usa ca sa scap primu din tren, si in timp ce intra trenu in fara, am deschis usa, ma tineam cu mana de bara, si eram pe ultima treapta ca dobitocu, ei bine, a pus trenu o frana brusca, de m-a aruncat din tren, direct in nada fundului, actiune ce a determinat trosnirea coloanei vertebrale de la nada fundului pana la gat, ca si cum ar fi fost o pocnitoare in lant. Era sa-mi rup coloana, cotul nu mai zic, m-am ridicat ca un pensionar, si am plecat. Am ajuns acasa, vineri noaptea, si da-i si lupta cu febra, cu tador, pff, in fine. Nu zic ca acum nu ma simt bine, si ca sunt super hai sa dansam ( bine as vrea sa dansez da in fine ), sunt super slabit, si ma recuperez. 

Ca sa nu mai zic, ca imi era foarte foame, si s-a luat curentul, si s-a stricat mancarea din frigider, vorbind de ghinion acum. Si inca un lucru, eu eram frumos pe tren, cand colo, o intreb pe maica mea, ma tu unde esti? Ce credeti ca facea? Ca sa vedeti cu cine seman! Facea autostopu, pana la Craiova, impreuna cu tatal meu vitreg. M-a bufnit rasu instantaneu, si am zis, da, acu nu imi mai fac griji ca nu m-a facut mama. 

Azi luni, mi-au venit 2 colete. Unu ar fi cel de la Strumfita, care mi-a trimis caietul bloggerilor, si al doilea cartile comandate de la buybooks.ro. Sincer nu ma intrebati ce carti am comandat, ceva de management, si un roman de dragoste, ales de o tipa la telefon, pentru ca nu aveau o carte pe stoc cand am facut comanda. O sa ma duc daca o sa am putere sa le ridic. 

Asa ca, racit cobza, slabit, aruncat din tren, pff, ce urmeaza? Cade un meteorit in cap? Hmm, si apoi as avea puteri speciale, si l-as detrona pe superBase? Hmm, ar merge mi-ar placea chiar ( e de la febra ma scuzati ).

Sanatate multa!

Etichete: , , , ,

7 comentarii:

La 7 iunie 2010 la 14:57 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Aoleooo creatzo ce nasoooool sa mor eu...Sper ca acum esti ok ,sa ti revii ca eu am dat tare sa mi fac piciorul sa pot dansa :D

 
La 7 iunie 2010 la 16:24 , Blogger un_aiurit a spus...

ba pardon...sarii si tzipa,dana, iar cretz de cand iti pasa tie de boala?

 
La 7 iunie 2010 la 19:43 , Blogger Александра a spus...

Sanatate!

 
La 7 iunie 2010 la 22:52 , Anonymous AnnyA a spus...

Uuuu..ulat! Se pare ca nu-ti prieste Bucurestiul .Cand se intampla se intampla toate in acelasi timp.Spre suprinderea mea azi chiar daca m-am intors de 2 ori din drum(in ultima vreme imi tot uit telefonul) mi-a mers bine, am luat examenul :))

 
La 8 iunie 2010 la 21:26 , Anonymous excesdesare a spus...

Sa te faci bine!!! Welcome back!

 
La 9 iunie 2010 la 02:55 , Blogger Unknown a spus...

Multumesc la toata lumea, incet incet imi revin.

 
La 12 iunie 2010 la 20:17 , Blogger Александра a spus...

Este bine!:)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire