miercuri, 2 iunie 2010

Hai ca incep vara cu schimbari!

Drum plictisitor, dar ajuns la destinatie. Un Bucuresti cam trist, si innorat, si cu multa ploaie. Cam asta ar fi parerea mea. Radio Whisper, nu mi-a raspuns la telefon desi vroiam sa-i intalnesc. Sper ca sa pot sa realizez si asta. Intre timp, oameni buni, anunt schimbari si de data asta vorbesc serios. Am de gand sa ma ocup de mine, insumi, si renunt in primul rand la alcool. Kaput gata, mi s-a pus pata. Nu am mai baut de sambata seara. Si acum e marti, deci ma simt mandru, stiu ca suna ciudat a betivan, dar nu sunt alcoolic sau betiv, beau de sete, pentru ca mi se usuca gatul. In curand o sa ma vedeti, citind ceva de manangement sau de accesarea de fonduri europene. Pentru ca mi-au venit niste idei geniale ! Si vreau sa le pun in practica. Cred ca e timpul sa arat si de ce sunt in stare, sa fiu un exemplu pentru altii. Cat despre capitolul dragoste, hai sa va zic un lucru, fetelor. Sa nu va suparati dar, va spun, pa pa ! Nu, nu imi schimb orientarea, ci am deja o prietena, si nu prea vreau sa-i dau drumu. Inainte sa o cunosc mai bine, eram ca o bestie, insa ea, ma calmeaza, imi potoleste instinctele si ma face sa fiu un alt om. Cu toate ca mi-a zis sa nu mai beau, deja luasem hotararea de mult sa nu mai beau. 

Ma gandesc cum este sa dorm, cu ea in brate. Pentru ca trebuie sa recunosc ceva. Eu pana acum, dormeam cu o perna in brate. Imi place enorm de mult ca atunci cand dorm cu o fata, sa o iau in brate. Vreau sa renunt la perna, si o sa dorm cu ea. Hai ca.. prea suna asa naspa nu? In fine, asta e, asa sunt eu. Vreau sa o vad de dimineata, sa o trezesc in saruturi, sa o mangai usor pe fata, pe trup, sa o iau in brate. Cer prea mult ? Hmm, nu stiu sa vedem. Va anunt ca ma voi schimba! Iar prietenii mei deja, nu le mai place de mine.

Acum trebuie sa dorm, caci sunt rupt de oboseala. Va salut cu respect ! Numai bine !

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 2 iunie 2010 la 12:32 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Prietenii adevarati te plac asa cum esti tu...Daca tu vrei o schimbare e bine venita si noi te acceptam exact asa ;)...Ma bucur ca ai gasit o fata pe placul tau ,sper sa fie bine,sa fii fericit ;)pupici Creatzo...

 
La 2 iunie 2010 la 14:35 , Anonymous Flory a spus...

doua degete sus pentru schimbare. succes!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire