joi, 3 iunie 2010

M-am hotarat!

Dau la master la informatica, si intre timp, singur o sa invat si o sa citesc carti de manangement. Incerc sa fac rost, de cursuri de tot ce pot sa prind de la prieteni de la amici , de la oameni care imi pot trimite si link-uri. Orice e bine. Sunt foarte ambitios, si m-am pus oricum pe invatat. Domeniile varza in informatica la mine, este calcul stintifiic, si fundamentele algebrice ale informatici. E matematica pura, si sincer, nu imi place matematica, dar ca orice sacrificiu, trebuie sa ma apuc sa invat. Asa ca cei din anu 1 de informatica, care ma puteti ajuta sa imi dati si mie cursurile sa invat, va voi fi recunoscator enorm! Dupa cum ziceam, primul pas e cel mai greu de facut. Dar odata facut, pff, restul vine de la sine !

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 4 iunie 2010 la 11:30 , Anonymous Flory a spus...

Eu am facut Managementul in facultate si acum sunt la Master Administrarea si Finantarea Proiectelor de Dezvoltare. Te pot ajuta cu diferite cursuri de management si ce mai fac eu pe acolo:D.
Anul acesta sunt hotarata sa dau si la Bucuresti. Asa ca te rog tine-mi pumnii stransi.

Mult succes si iti doresc sa reusesti.

 
La 4 iunie 2010 la 14:27 , Blogger admin a spus...

Bună ziua, sunt interesat de un link exchange cu acest blog
Intră şi vezi dacă bloguleţu meu se încadrează ceriţelor tale, iar dacă trece testu, lasă mesaj cu titlu care vrei să te trec şi adresa, să nu uit pe cine să trec
Titlu : Informatii
Adresa : http://informatiinews.blogspot.com/
o zi cât mai bună

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire