miercuri, 27 ianuarie 2010

To Do List




Editia a patra este in productie acum, o pusai la cuptor ca sa se faca, am instalat win 7 pe un computer si maine ma ocup de instalarea programelor adiacente. Si pe langa asta, tot maine tre sa ajung la aeroport ca sa prind zborul spre Timisoara. Yeeeey buey eu maine zbor spre Romania, fratilor si nu vin cu mana goala ca sa stiti! Va aduc caldura! Pe langa asta, stau vreo 4 ore in Timisoara, si tre sa merg 15 km pana la gara. Acu nu vreau sa merg cu taxiul. Cred ca am sa merg pe jos 15 km pana la gara ca si asa tre sa stau 4 ore. Cred ca o sa ajung in patru ore. Bagaje nu am, decat un rucsac. Avionul il am la 8, si ajung pe la 12 in Timisoara.

Asta ca o mica favoare, va rog, daca aveti cosmote, si daca sunteti predispusi la o donatie minora mica de 1 euro, ca sa mi incarc si eu cartela cosmote, sa anunt ca am ajuns cu bine, v-as fi recunoscator. Daca vreti puteti sa formati direct *444*1*0769554908# merci muuuuult si raman datooooor.

Daca vrea cineva sa ma intimpine cu o surpriza si sa vina sa ma ia de la aeroport si sa mergem in oras sa bem o bere, chiar daca nu il cunosc, dau eu o bere din partea mea! Il sau o rog doar.. sa mi dea un sms ceva.... sa ma anunte si pe mine.

Cam asta e To Do list pentru ziua de miercuri....

Plus ca trebuie sa duc computer neaparat!

Bizi day huh? :D Las ca o duc eu pan' la capat!

P.S: Pentru prietenii mei care hiberneaza, dezmortarea baaaaa I'm coming HOME! Va astept joi ... in Pub's sau in Arcade!

Cu respect, si Doamne ajuta sa nu crape avionu :))) sa ne vedem cu bine :P =)))

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 28 ianuarie 2010 la 09:21 , Anonymous Anonim a spus...

Numai bine..si have fun diseara cu prietenii tai.

 
La 29 ianuarie 2010 la 15:15 , Anonymous Play-R a spus...

no, ai ajuns la destinatie? :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire