sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Anunt schimbari

Ok, daca nu ati observat, va anunt ca am schimbat header-ul. Ce parere aveti? Va place logo-ul meu? Astept pareri in privinta asta. Ce schimbari anunt? Pai, am sa incep sa mi restilizez tema, sa o modific dupa placul meu sa o fac ceva mai interesanta. Am sa adun bannere-le din cadrul sectiunii de "Sustin". Blogroll-ul am sa il stilizez si pe el, mai pe scurt, intr-o luna cam asa, se vor produce schimbari majore. Plus, ca am sa incep oficial, sa ma ocup mult mai mult de promovarea blogului. Nu pentru trafic, nu pentru bani sau sa il fac comercial. Asa cum am anuntat, nu vreau sa scot profit.

Ma gandesc sa mi fac si o reclama, sa o filmez, un mic spot publicitar, o sa fie ceva original, bine ca am sa o gandesc bine de tot, dar tot vreau sa o fac.

Daca imi faceam griji ca nu am de munca in Spania, ei bine in ultimele zile, nici nu aveti idee cat de ocupat o sa fiu. Mai ales azi, sambata 23 ian. Am de muncit la cineva acasa, sa vopesc o usa, apoi trebuie sa ma intorc acasa sa termin un laptop de reparat, apoi trebuie sa ma duc sa iau alt laptop sa il repar, apoi tre sa ma duc pana la o veche prietena de a mea, ca sa iesim in oras sa ne distram, si apoi trebuie sa ma intorc acasa. Hmm, si toate astea le voi incepe peste 5 ore. A si sa nu uit, ziua trecuta nu am dormit decat 3 ore, ca am stat sa invat. Si sa nu uit inca un lucru, trebuie sa ma pregatesc sa zbor cu avionul si sa vin in Siberia.

Masuri de precautie deja mi-am luat, cum si maestrul Gica Petrescu zicea : "Da da-i cu spritu' pan' la ziua, gal gal gal gal, pe soseaua gatului gal gal gal gal gal..... "

Va salut si de abia astept sa va revad pe toti. Urari calduroase de aici de pe plaja ciao ciao !

Etichete:

2 comentarii:

La 23 ianuarie 2010 la 09:22 , Blogger worsakeend a spus...

Mie imi place cum arata logo-ul abia astept sa vad ce schimbari vei face la aspect..


Iara in privinta traficului,ai crescut si asa foarte mult..spor la treaba si mai odihneste-te :P

 
La 25 ianuarie 2010 la 13:34 , Anonymous hime a spus...

muta-te pe domeniu propriu !!! cred ca-i mai bine !!!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire