duminică, 24 ianuarie 2010

My blood




De felul meu eu sunt un om foarte pasnic, rabdator, care indura multe. Nu injur, si de altfel nici nu vorbesc urat. Insa atunci in momentul in care de la capatul celalalt al telefonului am auzit : "Da pasarica ce s-a intamplat?", eram posedat de o manie intensa si o furie extrema. Injuraturi peste injuraturi, curgeau asemeni unui rau cu debit mare. De unde le aveam nici eu nu stiu, dar tot ce stiu este, ca le ziceam. Cearta la telefon avuta cu X, ma alimenta, punand stapanrie mai multa pe mine incetul cu incetul. "Hai bah sa ne intalnim, parte in parte sa vedem care castiga..." a fost propunerea venita din partea lui, "jigodie afurisita labagist imputit ce esti, deja te-am batut bah, vrei sa o iei deja la bot? ", raspunsul evident venit din partea mea. A inchis telefonul suparat. Am trantit si eu cu mobilul ei, si m-am intors catre ea, plin de furie si am inceput sa ma descarc pe ea. Cum ai putut, de ce, pentru ce? Din ce cauza? intrebari care mi navaleau mintea mea furioasa. Aveam ochii ca un taur, furios, ce vedea doar rosu in fata ochilor sai. Am plecat trantind usa, si m-am dus acasa. Durerea care o aveam era insuportabila, dar nu puteam sa ma descarc pentru X imi aparea in minte. Imi imaginam cum o saruta si cum o atinge. Pe Nicole, pe cea pe care o iubeam enorm de mult. Au trecut cateva zile, si cum am iesit de la munca, dau sa merg spre casa. Cand colo, o masina trece cu o viteza uriasa in fata mea. Am avut instinctul sa ma opresc la timp. Am crezut ca.. deh se mai intampla. Aveam sa aflu peste putin timp, ca masina aia era destinata pentru mine, sa ma loveasca.

Mergeam prin centru, si ma duceam spre Casa Baniei, la Sf Dumitru. Cand in parculetul de acolo, ma asteptau vreo 10 insi. Evident nu am bagat de seama asta, am crezut ca doar s-au adunat. Insa in momentul in care l-am vazut pe X iesind din spatele lor, am priceput ce o sa se intampla. Tigani, cu bratari pentru degete, special sa lovesti ca lumea, carnea de porc, bate, toti se uitau la mine razand. Unul dintre ei, se uita la X si ii spune "el? el este cel care te-a batut? Tu fiind cu inca 3 prieteni de ai tai? haha ce fraier esti, mi-ar fi rusine in locul tau. Stomacu meu .. ma anunta ca raul se va intampla, ceva foarte rau. Adrenalina incepea sa mi fie pompata in mine puternic. Pulsul imi crescuse la 120 de batai pe minut.

Am aruncat rapid o privire in jurul meu, si am incercat sa mi gasesc, cea mai buna scapare, cel mai bun drum posibil. Atacul frontal era scos din ecuatie. Un lucru era sigur, o sa iasa urat rau de tot. Am ramas pe loc, asteptand mutarea lor. Simturile mele erau ascutite la maxim, eram atent la orice in jurul meu, chiar si la o frunza care cadea. Au inceput sa se miste, in spatele meu erau vreo 2, in fata mea erau 4 cu X in frunte, iar pe laterale cate 2. Eram incercuit. Vine unu spre mine cu o bata sa dea, ma feresc, ii trag una la picior exact la genunchi. Tinta mea era X, eu aveam treaba cu el, cei doi din spate au incercat sa ma surprinda sa ma tina de maini, insa m-am lasat in jos, si apoi ca din pozitie de atletism, incepeam sa adun energie pentru un sprint puternic catre X.

Am alergat puternic, si am reusit sa evit, orice lovitura ce venea spre mine. Direct la gatul lui am ajuns cu mana mea, strangand-ul cu atata furie si atata forta. L-am trantit la pamant, si apoi am inceput sa il lovesc cu pumnii direct in fata. I-am spart nasul, ochii lui erau de nerecunoscut, asta pana cand, dupa 30 - 1 minut, m-au prins, si au inceput sa ma loveasca. O bata in burta, ce durere am putut sa simt. E ca si cum piciorul unui elefant ma calca pe burta. Inca un pumn la ficat, un pumn in fata. Aproape ca mi pierdeam constienta. Nu vroiam sa lesin, vroiam sa fiu constient de tot ce mi se intampla. Masochismul nu ma lasa. Eram batut ca un animal. Pana cand tipu care a ras la inceput, scoate un cutit ascutit, vine la mine, il pune pe fata mea, si ma ameninta, ca daca ma mai leg de X sau de gagica lui, o sa platesc cu viata mea. M-am uitat la el, si l-am scuipat si i-am zis ca atata timp cat eu respir, asta nu o sa stea cu Nicole, si am inceput sa rad. Primesc un pumn in burta, incep sa rad, si sa-i zic, lovesti ca o femeie.

Toti se uitau mirati, a dat si mai tare, si eu tot radeam. Parca luasem morfina nu mai simteam nimic. Si ii ziceam, baaaa bunica mea loveste mai tare decat tine, muiere imputita ce esti, si ma uit la cel din dreapta care ma tinea, tu loveste ma tu ca curva din fata mea e prea blegomana sa loveasca ca un barbat. A inceput sa rada, am inceput si eu sa rad, tipu se oftica rau de tot, si incerca sa ma loveasca si mai puternic, dar fara nici un efect asupra mea. Tot radeam.

Insa cand am simtit lama aceea rece, intrand in partea mea stanga la solduri, atunci a fost o durere imensa. A bagat-o adanc, cutitu avea 10 cm, lungime, si 5 cm latime. A scos-o si vroia sa ma mai loveasca, pana cand unul dintre tigani, cel care a ras cu mine, l-a oprit si i-a zis ca ma omoara si face puscarie. Mi-au dat drumul, si am cazut ca si secerat. Au fugit toti, si eu eram intins pe drum. Ma uit si acum la semnul lasat de lama cutitului.  Cicatricea a ramas, la fel ca si durerea din inima. Inca e acolo....Am lesinat, nemai putand sa mai stau treaz. A doua zi eram intr-un spital. Toate loviturile care le primisem, incepeam sa le resimt. Nu aveti idee durerea prin care am trecut.

Usa se deschide.... Un parfum face un tur de forta in camera mea de la spital. Nicole, era cu lacrimi in ochi.....

Va urma....

Etichete:

2 comentarii:

La 24 ianuarie 2010 la 19:16 , Anonymous Anonim a spus...

Astept urmatoarea postare..sunt curioasa ce s-a intamplat dupa ce ti s-a intamplat...

 
La 2 iunie 2011 la 23:22 , Blogger godrey90 a spus...

ba esti nebun...

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire