vineri, 29 ianuarie 2010

Bah am ajuns acasa



Dap, am ajuns si eu acasa, si nu am putut intra pe mess, sau pe mail, sau sa scriu in blog, dintr-un motiv bine intemeiat. Mama mea mi-a futut computeru. Mi-a ars placa de baza. Ceea ce inseamna pentru mine, paguba de 50 de euro, ca sa mi iau alta placa de baza. S-au dus pe apa sambetei cand puteam sa plec la munte cu banii astia. In fine. Ziua de ieri a fost super ultra ciudata. Am zburat cu avionul 3 ore, am ajuns la Timisoara la ora 12:20. Un frig de de ti ingheta creieru. M-au asaltat taximetristi imediat "baiatu unde te duc?". M-am oprit am zambit si am zis, domnule va zic sincer nu am nici un ban. Sunt student, roman, si ma plimb fara bani in buzunar. "Pai si cum te duci in oras?" a venit o intrebare logica din partea lui, la care am raspuns, ati auzit noul vehicul autopropulsant? Pe jos-ul 2 picioare? Se uita la mine ciudat, si ma intreaba "huh?". Incep sa rad si sa-l avertizez ca eu sunt mai nebun de felul meu. I-am explicat ca am de gand sa merg 14 km, pe -14 grade afara, pe jos, pana la gara. Au ramas toti :|, si au inceput sa mi zica :" Baiatu ti a zis cineva ca esti nebun?". Am inceput sa rad si am inceput sa merg. Mi-am pus castile in urechi, si dansam la propriu pe strada. Eram ca o Scufita Rosie mergand cu cosul de bunatati la bunicuta. Dupa 3 km, opreste un taxiu si da jos geamu "Baiatu hai la mine in taxiu, ca te duc eu pana in oras, unde vrei sa ajungi?" ii raspund gara, si mi zice, hai suie te. I-am explicat ca nu am nici un ban, si el nu i nimic hai urca. Mah, m-am urcat, si m-am simtit naspa asa ca, am bagat mana in rucsac, si am zis, domnule daca tot nu am bani sa va dau, tot sa va dau ceva in schimb, si scot 2 ciocolate, si i le dau. Si uita asa, m-am facut cu o cursa de la aeroport spre gara gratis, care m-au costat decat 2 ciocolate. Hmm, ce poti face in Romania cu 2 ciocolate? Multe !!! :))

Bun am ajuns in gara la 1:30, si ma duc la ghiseu sa imi iau bilet. Se uita la mine si mi zice, ca de la 12 pana la 2:30 e inchis computeru si nu pot sa dea bilet. Am ramas masca, asta insemna sa stau sa astept pana la 5 cand eu aveam tren la -10 grade in gara. Hmm, am zis ma tot tre sa gasesc eu un loc sa stau la caldura, ma duc peste drum la o carciuma local ce o fi, numit Patio. Deschid usa si se face o liniste de mormant. Toti se uita la mine, si ma simt naspa. Hmm, e timpu sa destind atmosfera zic eu. Intreb barmanul, daca se serveste cafea evident ca mi-a raspuns afirmativ. Toti se uitau mirati la mine ca ce caut eu in carciuma. Si imi deschid gura. Si o bere timisoreana va rog frumos. Am inceput sa beau bere, si sa vina cei de acolo si sa mi zica ca sunt de al lor. Imi las bagaju pe scaun, ma sui la bar, si incep sa beau si cafea si bere. Imi scot cursurile sa invat la licenta, si intra oamenii de acolo in discutie cu mine. Erau cu o moaca atat de miloaga, cersand practic o tigara. Isi terminasera pachetul si mai vroiau. Si la care eu ma ridic scot 10 lei si zic, tigari la toata lumea fac cinste. Uaaaleaaa nu va zic ca m-au luat astia pe sus, sa ma arunce de bucurie, mi-au dat bere gratis, barmanu ca si el vroia tigari :)). Am stat acolo la caldura, band cafea si bere, mancand sandwich uri impartind cu oamenii de acolo. Ma intreaba la ce facultate sunt, le-am zis mate-info, dau licenta, si ei ualeeeaaaaa, si ei probabil ca ai 10 pe linie. La care eu iau berea in mana, si le-am raspuns : "Domnilor, daca as fi avut 10 pe linie, as mai fi fost eu acum aici cu voi sa beau bere?". La care unu cu o mustata, vine la mine, imi ia mana da noroc cu mine, ma strange in brate si mi spune :"Nu, nu ai fi fost aici, cu noi intr-adevar, dar tu esti mai destept decat orice student cu 10 pe linie si stii de ce?" mirat dau din umeri si il intreb de ce? " Pentru ca cel cu 10 e atat de prost sa nu intre aici la caldura fiind-ui rushine, si judecand oamenii din carciuma, pe cand tu, ai venit la caldura, la voie buna, felicitari. Am ramas surprins de raspunsul lui, si am ciocnit paharele.

Mi-am luat ramas bun de la Gigi, Vio, Florin si Cristi. Am presentimentu ca am sa-i mai intalnesc de acu incolo, insa m-am dus sa mi iau bilet de tren, si ma sui in el. Caldura infernala!!!! Ma pun in scaun, si zic, Doamne daca poti sa faci in asa fel incat sa nu intre nimeni in compartiment sa dorm si eu bine, dar daca vine cieneva fa sa fie un prieten amic care sa il cunosc. Ei bine, termin de zis cuvintele astea, ca intra unu in compartiment, lumina era stinsa, si se uita la mine, ma uit la el. Aud din partea lui pe un ton de mirare :"Cretule tu esti?" Da eu sunt da cine intreaba, ii raspund,  "sunt eu Filip bah!!! Ce draq cauti in Timisoara?" Ma ridic il iau in brate, dau noroc cu el, si ne punem sa vorbim. Si mai vine inca un baiat, Claudiu. Eram trei baieti unu la automatica in Timisoara, Filip la informatica in Timisoara, si eu absolvent de facultate, aproape masterand :->. Si am inceput sa vorbim, va zic sincer, nu stiu cum au trecut 5 ore jumate, ca deja eram in Craiova. Nu am vrut sa ma duc acasa, asa ca am fost la o buna prietena de a mea. Am facut cunostiinta cu Asha, catelusa ei Husky, si apoi am mers la AE, si apoi in chitarre, si apoi acasa. Mare mi-a fost mirare cand am vazut computeru scos afara, fara cabluri. Hmm, era stricat placa arsa, am schimbat-o, paguba finala, 50 de euro.

Azi, iesire in parc, m-am dat cu punga, si apoi pe un derdelush. Am facut 180 si ollie :)) Ca era o groapa in derdelush. M-am distrat cu Infloent, de la Sk8ing.ro de nu va zic! In drum spre casa, dau de un magazin, ce afisa la vederea tuturor, Un halat alb de medic. Hmm, si 16 lei am zis bah il iau. L-am luat a ras vanzatoarea de mine, a vazut ca sunt cam nebun, si am plecat pe strada. Ma va zic sincer, ma simteam in el ca un medic, hmm. Hai sa va zic totusi de ce l-am luat. Am de gand sa ma duc acu in seara asta in discoteca cu halatu pe mine si cu o masca de protectie pusa pe fata. Sa intru in Pubs sau in Arcade asa, si sa tip, atentie oameni buni, nu misca nimeni, acu a inceput contaminarea cu ....... DISTRACTIEEEEE CRETU IS IN THE HOUSE!!!!

Si acu, ma pregatesc de o noapte alba. Acasa nu vreau sa stau doamne fereste si evident ca luni si marti am licenta. Maine este ziua mea, fac 18 ani, toata lumea o invit in chitarre, vine cine vrea!!!!

Hai pa pa, am plecat sa ma distrez !

Etichete:

2 comentarii:

La 30 ianuarie 2010 la 11:25 , Anonymous Anonim a spus...

Uaaa..:)))ce tare!!!
Distractie placuta si poate mai vorbim curand!
Numai bine..

 
La 30 ianuarie 2010 la 11:47 , Blogger worsakeend a spus...

chiar ca nu esti sanatos :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire