marți, 15 decembrie 2009

Sunt iarasi eu !

Am iesit domne din starea aia nasoala de melancolie. Am acceptat situatia si merg mai departe. Ce vreau sa va anunt e ca in week end petrecerea mare da mare de tot. Toata lumea este invitata. Tema petrecerii, la naiba, fataaaaa, ZIUA MEEEEAAAA. Acu nu cereti de baut, ca nu am absolut nici un ban sa va fac cinste. Am facut cinste inainte de ziua mea, cand am implinit in fiecare zi 18 ani. Nu accept cadouri, daca vreti sa mi luati cadouri nu va primesc, cu banii care ii dati pe cadouri, m-ai bine va luati de baut. Ca si asa eu nu am bani sa va dau. Va astept pe toti sa veniti, sa ne distram in noapte de sambata spre duminica, in ceea ce va fii, intrarea in 20 decembrie, editia 09. Cine vrea sa sarbatoreasca alaturi de mine pe 20 decembrie, il astept cu bratele deschise, si picioarele pregatite sa dansam pana dimineata.

Distractia este garantata de tequila, si bere. Si de faptul ca vom fi multi, prieteni de ai mei, si voi multi care nu va cunoasteti intre voi. Ce o sa fie super interesant, este ca o sa ne luam cu toti in brate si o sa ne distra de rupem pamantul. Deeeeci, este absolut obligatoriu sa veniti, chiar daca va stiu de 1 saptamana, sau de 7 - 10 ani, va astept in Arcade, sa o facem lata rau de toooot ! Va rog sa lasati timiditatea acasa, si daca se poate, inainte de ziua mea, cine vrea sa vina cu mine vineri, la o sesiune de karaoke ? Promit ca o sa cant primu :P =))

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 16 decembrie 2009 la 00:02 , Anonymous hime a spus...

E prea devreme sa iti fac urarile asa ca o sa te stresez exact de ziua ta ! sper sa te distrezi , si astept poze !!

 
La 16 decembrie 2009 la 10:43 , Anonymous Anonim a spus...

Bravo! Ştiam că îţi vei revenii. Şi cât despre ziua ta de naştere..aş ..aş fi vrut să fiu şi eu prezentă ... but this is..maybe next..

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire