luni, 22 iunie 2009

Almost there

Sunt aici, ajuns in acest stadiu unde 10 m distanta, ma desparte de linia de final. Am ajuns aproape de sfarsit. Finalul unui vis, care speram din toata inima mea sa mi l indeplinesc. Si acum? Acum stau si ma gandesc ca, peste cateva zile sunt pe punctul de a mi indeplini visul. V ati simtit vreodata impliniti? Eu da... de mai multe ori, de fiecare data cand imi indeplinesc visul. Am multe vise, multe dorinte, si putin timp. Terminarea facultatii este o mare realizare pentru mine. Este dovada faptului ca am facut ceva in viata asta a mea. Si pe langa asta, se adauga, serviciul ( care l am inceput de la varsta de 19 ani ). Mai am un pic si fac 2 ani de zile de munca, wow. In ultimul timp, am fost super busy. Examene peste examene, duminica am avut cel putin 4 examene, 1 la ora 8, 2 la ora 10 si 1 la ora 12. Pe toate le am luat cu brio. Cand ai ambitie si vrei sa realizezi ceva, nimic nu ti se pare imposibil. Cel putin, eu asta traiesc. Ma lupt in fiecare zi, sa fac pasi, pasi spre visurile mele. Si sunt sigur ca mi le voi indeplini, nimic nu mi sta in cale, pentru ca mi doresc din toata inima mea, realizarea lor.

Acum, stau si realizez ca mi am regasit echilibrul, pierdut de mult timp. Sentimentul acela de liniste in sfarsit aplaneaza asupra mea. Viitorul, nu stiu cum suna, dar il astept, sa vina, cu ce o veni, bune, rele, nu conteaza, important este sa fie. Cat despre fericirea mea, well, ma bucur de prietenii mei, nebunii mei, cu care ma inteleg de minune. Cica cine se aseamana se aduna, well, poate o fi asa, si sincer ma bucur ca imi sunt prieteni, si le sunt prieten. Incep sa devin sentimental, hmm, imi vine sa rad, oricum, multi cauta aceea acceptare si apartanenta la un grup, sa fie el acolo cu acel grup, sa se simte bine, sa stie ca face parte dintr o anumita categorie. Fac o comparatie, cu ce a fost si cum sunt, si sincer sunt foarte multumit de mine. De situatia in care ma aflu, sa nu credeti ca o duc roz. Doamne fereste, viata sucks, dar sincer o adooooor, si o iubesc, cum e ea, nu mi pasa, mi o traiesc intens, la maxim, pentru ca daca nu faci asta, nu te bucuri de fiecare clipa, cum poti sa zici ca te bucuri de viata? Maine ( adika luni, adika azi ca e deja dimineata ) la ora 8 examen, iar marti examen la ora 12 si gata am terminat. Probabil ca o sa mi iau liber marti si miercuri sa mi termin si eu licenta, si sa mai invat ceva, si gata. Finish. Am trecut pragul, linia de sosire, si cine or sa fie acolo? Toti, chiar daca nu prezenti, dar cu mintea sunt sigur ca or sa fie alaturi de mine.

Sunt nebun, nu am somn, si ma gandesc la ziua ce vine. Si mi place, ca si melodia de o ascult. E pe sufletul meu acum, mai bine zis ma reprezinta. Wow, am uitat, toti cei de clasa a 12, aveti BAC ul fratilor. BAFTA multa! Va tin pumni la toti, sa stiti, am incredere in voi! ( toti pe care va cunosc :P ). Eh, unii BAC ul, altii LICENTA, frati de suferinta ce sa mai :P.

Hai BAFTA! Sa ne auzim de bine :P.

P.S. Am si eu nevoie de un mic ajutor, va rog frumos am si eu nevoie de un singur click aici http://insanezone.ro/neydamn-14799.html multumesc anticipat!



MACY GRAY - Time of my life

Etichete: , ,

3 comentarii:

La 22 iunie 2009 la 08:36 , Blogger Anca G. a spus...

Succes si... Congrats! eu nu cred că m-am simtit vreodată pe deplin multumită... Întotdeauna a trebuit să supăr pe cineva cu alegerile mele.

 
La 22 iunie 2009 la 09:25 , Blogger worsakeend a spus...

multe 'succesuri' si de acum inainte..te inteleg la faza cu echilibrul :P

 
La 22 iunie 2009 la 10:05 , Blogger Unknown a spus...

@ sunetul-mai-tare : trebuie sa iei o alegere, mai multe, nu conteaza ce zic cei din jurul tau, it is your life.

@worsakeend : sa ajungi la un echilibru, crede ma trebuie mai intai sa cunosti ambele extreme ;)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire