marți, 16 iunie 2009

M-am intors in forta!

M-am intors din mica vacanta dinaintea furtunii. Am reusit sa ma eliberez de orice gand rau, negativ, si sa ma incarc cu energie pozitiva. De vizitat, am vizitat multe, valea Prahovei, valea Doftanei, Sinaia, Azuga, Poiana Brasov, Bran, Rasnov si pe langa astea, am vazut muntii ( nu mai stiu care cred ca, Fagaras sau Piatra Craiului, pe langa ei, si m-tii Caraiman si platoul Bucegi ). Yep, mi-a facut extraordinar de bine, si efectul a fost imediat, mi am achitat si ratele, si am ajuns sa fiu la zii cu ele, finally, la servici muncesc de zor, la licenta la fel, si pe langa astea, astazi am avut si examen ( care, dupa parerea mea, a fost cel mai greu dintre toate, e din anul 1, si nici pana acum in anul 3 nu l-am luat ). La examen, chiar l-am luat pe ce am stiut in capul meu, am rezolvat un exercitiu cu limite, noroc cu matematica de liceu, mi am adus aminte instantaneu de ea. Cu licenta, am o surpriza aici, de indata ce imi cumpar o tastatura pentru acasa, am terminat o in maxim 2 sau 3 zile ( a.k.a nopti ) si chiar sunt fericit, pentru ca reusesc astfel sa o termin la timp, si surpriza consta in faptul ca am sa o fac online, aplicatia la care lucrez, macar sa mi aduca si mie ceva profit nu? :P. Pe lista de examene luate "Calcul Stintifiic" tocmai a fost adaugat. Acum zilele de examen, sunt joi, sambata duminica, luni si marti. Pacat totusi ca numai pot merge cu trupa de umor la Fagaras, dar sincer nu pot renunta acum, pentru un amarat de concurs, este vorba pana la urma de prioritati. Dupa aceasta sesiune de restante, urmeaza bineinteles, mult asteptata licenta, Doamneeee Ajutaaaaa!!!.

Si cu toate astea, am avut timp sa ma gandesc si la partea mea sentimentala, si tot ce pot sa zic este ca am avut in cap ( si inca o am ) o melodie, bine  de fapt 2. Le am tot fredonat si m-au facut sa ma gandesc departe. Avand imaginatia bogata, mi-e foarte ushor sa visez, si sa raman gura casca. De schimbat probabil ca nu o sa ma schimb, iar comportamentul care il am acum, copilaros, well, cineva a avut grija sa mi-l scoata la suprafata, si pentru asta chiar ii multumesc. Ideea e ca, ce zicea Adela intr un post de al ei, intitulat "Legea Atractiei", e chiar adevarat. Gandesti pozitiv, iti imaginezi ceea ce iti doresti ca si cum ai avea, si faci orice si lupti pentru ce iti doresti, atunci acel lucru o sa il primesti sau atragi.

Urez bafta tuturor care dau BAC-ul, am trecut si eu pe acolo, si tin pumnii stransi unei persoane ( se stie ea ), ce pot sa zic, sa nu aiba emotii, sunt sigur de ea, cel putin am incredere in ea, caci este o persoana desteapta. Luna foarte incarcata oricum, cum imi place mie. Caci eu lucrez foarte bine, sub presiune, si stiti ce e culmea, ma simt extraordinar de bine, super fericit chiar ( mai ales ca mi am achitat ratele ).

Succes la toti!
Optimismul, ambitia si vointa sa fie cu voi!



Erasure - Always


Westlife - World of our own

Etichete: , ,

3 comentarii:

La 17 iunie 2009 la 10:12 , Blogger worsakeend a spus...

hai doamne ajuta..bafta in continuare!!:P

 
La 19 iunie 2009 la 09:35 , Blogger Dan Radu Paraschivescu a spus...

cautarea in sine... e dureroasa

renunta la ea...si te va fi gasit... linisteste-te convins fiind de iubirea ei... si de zambetul ei matinal...indiferent cat de zdruncinat ti-e somnul, gandul, indiferent cat de mult haos esti inauntru.

dar nu te cenzura.

totusi nu fara a lua aminte la distanta dintre mintea ta creata.... si inima ta limpede...

poate ca nu in inima e problema... ci poate la nivelul perceptiei tale despre tine insuti... poate cumva mintea?

nu stiu.

but step on it.

vorbesc de cautare.

 
La 19 iunie 2009 la 14:20 , Blogger The Procrastinator a spus...

You're very welcome for a visit:).

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire