miercuri, 3 iunie 2009

Aglomerare si insulte

Lucrurile vin navala, si niciodata nu vin singure. Ca si hunii, si otomanii, vin in numar mare. Isi gasesc asa un timp, tocmai cand nu trebuie, sa ajunga in mintea ta, sa te copleseasca uneori, sa nu ai timp nici macar sa te caci. Incep sa mi fac griji de facultate, sau doar asa adika, o intrebare banala, oare o termin? Well, este unul din visele mele, deci vreau sa o termin. Mai am un examen, si apoi sesiunea de restante si RR-uri. Fuck it, aseara am stat pana pe la 1 aproape la munca. Ziua de marti a fost cacacioasa rau de tot, M am trezit de dimineata, la 8 si ceva la examen, am stat pana pe la 12, ca sa aflu ca sunt picat. Apoi la munca, am muncit, un pic presat, de un deadline, si am stat pana la 1 noaptea. Ajung acasa, super obosit, super fomist, mananc repede pe fuga, si ma trantesc cu o oboseala extrema, direct in pat. Ma bazaie un tantar pe la urechi, si incep sa nu il mai suport, caut un spray pentru tantari, si aprind lumina, cautandu l. "Vino mancati as sa te omor... !", cam asta aveam in gand, nu suport muscaturile de tantari, intr un fel sau altul sunt alergic. Ma trezesc frumos pe la 9 jumate, fac un dush, mananc, ma pregatesc de munca, deschid usa sa plec....caldura. Fir ar sa fie de caldura, ieri a plouat cu galeata si fulgera si trosnea, si acum e cald de nu mai poti. Ce zi de cacat, ieri. Abia astept sa termin cu toate, sa pot sa ma odihnesc, eventual sa mi iau un concediu de odihna, si sa dooooorm, ori sa plec la munte :D. Am o mare indiferenta, si as dori sa fac baza si misto de unu, moama sa ma insulte unu acum, da chiar ia injurati ma, ca am primit si eu un comm cu " go fuck a duck ". Hai ca azi vreau sa vad cine injura, cum injura, si ce poate sa debiteze din gura unui om. Trebuie sa te fi suparat cu ceva, deci motiv ai, so.. go ahead!

P.S. Melodia o pun ca mi place, fara nici o legatura cu ce am scris, da imi place mult!







Mario-I don`t wanna know

Etichete: , ,

6 comentarii:

La 3 iunie 2009 la 17:09 , Anonymous Anonim a spus...

Esti analfabet : "si acum e cald de numai poti". Presupun ca voiai sa zici NU MAI. MAI POTI ? NU MAI POT ! Get it ? Invata limba romana apoi abereaza penibilitati pe blog.

 
La 3 iunie 2009 la 17:12 , Anonymous Anonim a spus...

esti labar, baaa! da stii ce-ai de facut? :D
go fuck a duck!
hihi ;))

 
La 3 iunie 2009 la 17:50 , Blogger Unknown a spus...

=)))) frate, mai poti? hai ca esti anonim, la propriu, mai poti? Du te pe WC , nu de alta da cica acolo ai mai multe idei :)) Go fuck a duck, rasuflata vere, nu am cu cine, nu am cu cine sa ma injur, doamneee ce oameni penibili imi citesc blogu' =)))))

 
La 4 iunie 2009 la 14:09 , Anonymous Anonim a spus...

nu oamenii-s penibil, BLOGUL E!!! ti se pare asa rocket science treaba asta?
si mai e un lucru chiar mai penibil decat blogul.. TU!
drept, asadar si prin urmare.. concluzionez prin a-ti ura la mai multe labe si succes la ratze! ;)

P.S.: g.f.a.d :>

 
La 6 iunie 2009 la 10:33 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Nu-mi place ce vad pe aici in ultima vreme. U're not the optimistic, happy person I knew. I really hope you'll go back to your old selef:(.

 
La 6 iunie 2009 la 10:36 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Uai,acum vad ca ti-a zis acest "Anonim". Nevermind him. You know what people are like.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire