miercuri, 15 iunie 2011

Sfat pentru o relatie mai buna !

Uite un sfat pentru o relatie mai buna !
Se zice ca cel mai bine pentru a nu pune sentimente intr-o relatie este sa ai un idol, pe cineva in mintea ta care este idealul tau perfect si care nimeni nu il/o poate atinge. Cel putin eu vorbesc din propia mea experienta sa va jur ca merge. In toate relatiile in care am fost incepand cu 2008 am reusit sa fac acest lucru sa pun o anumita persoana ca un ideal perfect ceva de neatins de nici o fata pana acum. Si cu toate fetele cu care am stat pana acum, was awesome ! I have no regrets ! Si este ca si un sfat, pentru ca asa poti sa fii "acel" nesimtit care atrage fetele. Si toate merg inspre binele tau. Trust me !

Fi tu insuti si fi cu gandul la acea fata ideala din capul tau, si fii sincer cu fetele.. si sa vezi .. o sa ramai socat ! Nu stiu de ce o zic acum.. dar.. am zis sa treaca mearga de la mine. Sa impartasesc cunostiintele mele cu voi care doriti sa aflati mai multe ! Si asta ca un .. hmm semn de exclamatie ! Cu cat nu ai sentimente intr-o relatie, cu atat distractia este incredibil de mare si de placuta pentru amandoi ! Cheia importanta este ca nici unu dintre parteneri sa nu se indragosteasca de celalalt ! So.. good luck fellows !

Later Edit : Daca mai vreti detalii de amor poate vreti sa aruncati o privire si aici ! http://neydamn.blogspot.com/2011/01/cum-sa-agati-seduci-vrajesti-vorbesti.html

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 15 iunie 2011 la 01:04 , Anonymous Alex B a spus...

"friend for benefits" vrei sa zici..;)

 
La 15 iunie 2011 la 01:42 , Blogger Unknown a spus...

@Alex B : Nu neaparat asta nu inseamna friend for benefits ! Poti sa ai o relatie minunata in care sa te distrezi impreuna cu ea fara sa ai problemele de gelozie sau eu stiu ce. Hai sa fim sinceri, daca ai avea o fata care ti-ar da toata libertatea pe care o vrei, ai mai insela-o sau te-ai distra impreuna cu ea facand eu stiu ce prostii ?

Si dupa ce tre ce un timp sa zic 6- 1 an poate reusesti sa dai drumul la sentimentele alea si te trezesti ca she's the one after all :P

Nu stiu zic parerea mea.. tu ce zici ?

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire