luni, 31 ianuarie 2011

Cum sa agati fetele | Tutorial

Tinand cont ca era ora 4 aproape si eu nu am somn, si sunt si plcitisit, si pentru ca cineva odata mi-a zis sa scriu si un fel de tutorial despre cum sa agati fetele, am decis sa fac acest post intr-o stare de lenevie intensa. Plictiseala e ca la mama ei acasa, si daca ceva din ce o sa scriu are sens pentru tine si decizi sa aplici mno sa ma anunti daca a mers sau nu :P

Bun, in primul rand as incepe cu, ca la orice reteta de bucatarie, ce avem nevoie

- una bucata fata ( sau fete )
- una bucata baiat
- o mare incredere in sine
- un zambet 
- si un simt al umorului

Cantitatea nu prea stiu cat sa fie, dar din cate am realizat, trebuie sa ai incredere in tine. Lasa timiditatea de-odata si nu iti mai pune intrebari "Ce o sa se intample daca.... Ce o sa fie dupa... Cum si etc etc" Da-le incolo de intrebari. Ah, inca un lucru il mai stiu, trebuie sa fii indiferent si nesimtit. Daca esti indiferent si te doare-n pula de fata respectiva ( a.k.a nu ii acorzi atentia pe care ea crede ca trebuie sa i fie acordate, ii atragi atentia si daca esti nesimtit cu ea, o sa zica cum isi permite el sa se poarte asa cu mine ? ). Mintea unei femei este foarte complexa, si ca sa o intelegi trebuie sa fii una din cele doua : mort de beat sau foarte foarte fumat frate!

Buuun, dar lasand mintea femei la o parte incepem cu indiferenta. Te doare-n cur de ea, nici macar acolo, nu o bagi in seama nu-i acorzi atentie ( asta daca e o mare piiitziii din aia care se da cu curu in sus ca e mare si tare ). Pe scurt, daca se crede cu motz in frunte, tu esti si mai si si te doare in cot de ea. Vorbesti la 'sto cu ea, la baza ( nu porcoasa daca poti inteligenta, aici depinde de fata si de inteligenta fiecarei fete ) si la modul sa-i arati cat de inferioara este ea fata de fata x ( unde x este o tipa obisnuita care e naturala, si care nu baga zeci de mii de bani in cosmetice si in infrumusetarea trabantului care reprezinta pitzipoanca. Deci la pisi e simplu de agatat, indiferenta si nesimtire in cantitati industriale si un portofol gras ( cu zeci de hartii de 1 leu :P hehehe ). Mi-a pierit cheful sa mai vorbesc despre tipul asta de fete. Hai sa trecem la urmatorul ala mai fain si mai dragut. 

Dar ce se intampla cu fata care nu e piti, pisi sau cocalara sau cum draq' i se mai zice ? Fata aia de sta in banca/ e vecina ta/ una dintre prietenele tale din grup ? Cum ii atragi atentia? Cum o agati/seduci/vrajesti etc etc? Cum ii obtii numarl de telefon ? Hmm, pai pot sa incep cu simtul umorului de calitate. Fiecare fata ii place baiatu care o face sa rada ! Ai simtul umorului ei bine asta e un pas urias in scopul pe care il ai. Apai ar mai fii daca stau sa ma gandesc si nebunia sau spontaeitate sa o numesc asa. Daca esti spontan si nu din ala de esti previzibil atunci iar ai sanse. Cu cat esti mai imprevizibil cu atat ai mai multe sanse sa o suprinzi zilnic cu diferite chestii. Timiditatea nu trebuie sa aibe loc printre calitati/defectele tale. Nu face bine, pentru ca daca ai timiditate, atunci automat esti trecut la linia de posibili bff's a.k.a ai mai buni prieteni. 

Ce ar mai fi? Din cate vad in zilele astea, trebuie sa ai si un dram de romantism, da nu din ala din filmele alea ca daca ai din ala esti lame ( vorba de pe strada cika ). Nu, daca o iei de mana si o plimbi si in plimbarea voastra ii cumperi din neant o floare sau ceva, si i-l dai si ii zici "uite pentru o o fata asa de draguta, un accesoriu pe masura". Le inventezi tu pe loc acolo. Mi-a zis o foarte buna prietena de a mea la o expresie care imi veni de agata ca e printre cele mai comice replici de agatat ever. I-am zis ceva de genu : "Cred ca imi place de tine, ca te vad triplu ! ". Inca un lucru pe care ar trebui sa il ai, ar fi naturaletea de a fi tu insuti si evident increderea in tine. Orice fata indiferent de gradul de frumusete pe care il are, are un radar ce detecteaza baietii fara incredere in ei. Credeti-ma ca stiu ce zic, scapa de chestia asta, si ai incredere in tine. Doar esti baiat nu? Pentru ce draq ai pula daca nu sa o folosesti ? ( Si in caz ca se intreaba cineva de ce folosesc cuvantul pula, poate pentru SEO sa imi mai vina si mie trafic nah si sic ! ) Nu trebuie sa sari din prima pe ea, si sa-i faci zeci de mii de declaratii, nu, nu trebuie asa, ia-o simplu si usor. Din cate stiu asta e calea cea mai sigura. Ii ceri numarul ca si cum ar fi ca amici, apoi o suni asa si o intrebi ceva de genu " Sal uite citeam bla bla si ma intrebam daca ai vreo idee despre carte, imi trebuie pentru un referat si nah stiu ca esti la litere si ma gandeam ca ma poti ajuta". Trebuie sa ai si imaginatie ca sa le dai, sau cum imi place mie sa le zic trebuie sa ai papagal ca sa stii cum sa aranjezi cuvintele. 

Nu uita increderea in sine, zambet, simtul umorului, spontaneitatea sunt absolut necesare ca sa agati o fata sau sa obtii numarul unei fete sau sa vrajesti o fata sau sa seduci o fata. Indiferenta si nesimtirea pentru unele categorii de fete, dar in rest, cam atat ai nevoie. Nu cred ca se poate face o carte despre cum sa seduci fetele cum a fost cartea aia "Cum sa seduci fetele pe Facebook". Totul vine de la sine, si trebuie doar sa fi tu insuti si natural. Comic, zambaret si spontan. Arunci cu un strop de romantism si mai mult ca sigur vei obtine ce vei dori. Evident ca va trebui sa ai si rabdare :P. Si sa te fereasca Sfantu' sa o sacai prea mult cu telefoanele ! O sa creada ca esti obsedat. Fi tu necicalitor, nesacaitor si ai sa vezi rezultatele. 

Deci in starea asta a mea de lenevie intensa, plictiseala insomnica, am scris acest articol care se vrea a fi un tutorial despre cum sa agati, vrajesti, seduci, obtii numarul de telefon, fetele. Si nu uita ! Dragostea trece prin stomac !

Etichete: , , , , ,

9 comentarii:

La 31 ianuarie 2011 la 08:24 , Anonymous Anonim a spus...

Asa, de curiozitate, ai iubita?

 
La 31 ianuarie 2011 la 12:43 , Blogger Blogger' a spus...

Anonim,...de ce intrebi? crezi ca nu are dreptate in ce scrie aici ??? :)))

Asta e 'the ugly truth' ...

Un tip ca el, sigur are pe cineva...all good guys are taken.

 
La 31 ianuarie 2011 la 14:43 , Anonymous Anonim a spus...

:)))
Bai cretza care esti perversa, trebuia sa scrii articolul "only 4 boys" ca dai din casa si uite ca deja le-ai facut curioase pe fete.
Si inca ceva, nu ai acoperit partea cu: daca nu arata bine(baiatul) sau arata prea bine :P

P.S.: Greselile de gramatica/scriere sunt intentionate ;)
P.S.S.: Pt. toate fetele: are foarte multe iubite (Secrete) :D si "all the good guys" sunt fraieri :))
Semnat: Elf'u

 
La 1 februarie 2011 la 02:42 , Blogger Unknown a spus...

@ Anonim : Nu, nu am prietena
@ Bloggeru : Iarta-ma pentru greselile de ortografie/gramatica sincer, cand ma apuc sa scriu, inchid ochii, imi imaginez ca sunt la fata locului si relatez, si scriu si foarte repede si imi este foarte lene sa stau sa corectez ditamai articolul ( aici e singurul loc unde nu am rabdare )

@ Elf : bah Elfule, tu nu mai da din casa ! Cum adica "secrete" :P hmph :P cat despre partea cu nu arata bine, hmm atata timp cat are incredere in el o rezolva el si pe asta cumva, iar daca arata prea bine, la ce draqu mai citeste acest articol ? :P Semnat Neydamn :P

 
La 2 februarie 2011 la 08:38 , Blogger Blogger' a spus...

Astea le-am gasit azi , intr-un articol despre ce isi doresc femeile de la un tip :


Fii increzator
Daca vei fi sigur pe fortele tale, vei putea sa cuceresti orice femeie. In cele mai multe cazuri, daca femeia va avea de-a face cu un barbat nesigur, care se eschiveaza sa ii raspunda la cele mai elementare intrebari, dar si care nu are talent de cuceritor, cu siguranta va incerca sa il evite.

Cei sapte ani de-acasa
Cine a spus ca zicala de mai sus nu conteaza, cu siguranta s-a inselat. De cele mai multe ori femeile apreciaza la iubitul lor actele de politete zilnice – intr-un cuvant atitudinea de respect pe care le-o afiseaza.

Fii vesel
Chiar daca iti este destul de greu sa crezi, un barbat vesel nu va fi niciodata refuzat de o femeie. De cele mai multe ori femeile se simt atrase de acest gen masculin, in prezenta lor scapand de plictiseala si monotonia vietii de cuplu.

Fii sincer
Daca vei incerca sa minti, nu vei reusi sa o indupleci. Nu uita – femeile au un simt destul de fin pentru a detecta cele mai subtile minciuni, uneori chiar nevinovate, facute doar de dragul de a 'detensiona' atmosfera.

Inteligenta
Se poate spune ca oricine cauta sa aiba in compania sa un partener pe masura. De aceea, inteligenta va fi destul de bine cantarita de catre viitoarea ta cucerire.

Asculta pentru a fi ascultat
Daca iti doresti sa o 'dai pe spate', incearca sa o asculti si sa te implici in cele spuse de ea. De cele mai multe ori femeile isi doresc parteneri de comunicare mai presus decat potentiali iubiti.

Potrivit cercetarilor, femeilor le place mai mult un caracter puternic in fata unuia slab si nu pun accente evidente pe modul in care arata persoana de langa ele. Chiar daca look-ul sau starea financiara sunt, fara indoiala, la fel de irezistibile, de cele mai multe ori sunt puse pe un plan secund in viziunea feminina despre dragoste. Asadar, a fi inteligent, cu stapanire de sine, un adevarat gentleman, cuceritor de profesie vor prima in fata aspectului exterior al trupului. De multe ori, look-ul poate fi destul de usor depasit de modul in care saruta sau face dragoste iubitul ales.

 
La 2 februarie 2011 la 20:19 , Anonymous z0mero a spus...

Genial articol. :D

 
La 7 februarie 2011 la 14:08 , Blogger Blogger' a spus...

Daca o femeie este atragatoare, vreti sa o cunoasteti. Daca se dovedeste a fi inteligenta si cu simtul umorului, vreti sa o cunoasteti si mai bine. In schimb, femeile sunt mai complicate...uita-ti cateva lucruri pe care femeia le vrea de la barbat :


Independenta

Femeile vor sa stie ca un barbat se poate intretine singur. Vor un barbat capabil si inteligent, un barbat abil sa ia propriile decizii, sa isi plateasca taxele si sa gateasca pentru el insusi cina. Orice Femeie vrea sa stie ca esti responsabil intr-o relatie, ca iti asumi greutatile. Un barbat care se plange mereu, care are nevoie constanta de ajutor, de motivatie, de sfaturi, nu este barbat.


Abilitatile de comunicare

Deseori tachinati femeile pentru ca vorbesc si nu se mai opresc. Dar ignorati faptul ca stiu sa transmita ceea ce vor si ca uneori nu isi doresc decat sa fie ascultate.

Inteligenta

Multe femei gasesc ca barbatii inteligenti sunt sexy. . Asadar, evita sa deschizi gura daca se discuta un subiect despre care habar nu ai ,stiti vorba aia "daca taceai , filozof ramaneai ".

Pasiune

Daca o femeie isi doreste sa petreaca timpul cu tine ar trebui sa te gandesti ca isi doreste aventura, devotatie, responsabilitate si sex nebun. Deci, daca te vrei dorit, va trebui sa te arati pasional.

Simtul umorului

Simtul umorului este cea mai cautata calitate de catre femei la un barbat. Stiu si ele cat de bine se pot distra langa un tip care le face sa rada..

 
La 18 februarie 2011 la 22:36 , Blogger ion roadevin a spus...

'oleo viata... best blog?... elucubratiile infantile ale unui baietas, care intre o "creatie" pe blog si mersul la scoala mai sparge un cos de pe frunte, sunt frumos premiate la categoria best blog?.. romanul n-are noroc ... da nici talent nu prea are... dupa ceva timp de foiala pe bloguri dichisite , cu miros de levantica si parfum de gand nobil ... am poposit aici ... de ce ... Alternativa e bogata ... fara suparari ...pune-te pe treaba daca vrei sa faci treaba ... pt tine nu pt "fani". Mult noroc!

 
La 30 aprilie 2011 la 02:22 , Anonymous Anonim a spus...

Ca sa cuceresti o femeie ai nevoie de toate rahaturile de mai sus sau mai simplu, JUST BE A MAN

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire