duminică, 27 martie 2011

Roblogfest 2011

Ma asteptam la altceva de la eveniment. Mie unul mi s-a parut foarte plictisitor, a fost un eveniment care m-a lasat asa, rece. Cred ca am eu ceva, pentru ca eu unul ma asteptam sa fie un party, adica, party stiti si voi ce inseamna party. Drinkin' and dancing and talking. Din pacate s-a pierdut dancing-ul, pentru ca toata lumea vorbea. Am reusit alaturi de Blogatu.ro sa ajung pe locul trei la colectiv. Se putea si mai bine. La anul sper sa iesim pe primul loc. OCS a fost ok, mai mult mi-a placut cand a cantat pseudofabula. Nu stiu, am avut impresia ca oamenii nu stiu sa se distreze. Chiar asa de plictisiti sunt bloggeri? Noroc cu Dezaxata cu care m-am distrat de minune. Si alaturi de un Om Fericit. Eu unul m-am distrat mai mult dupa ce s-a terminat RoBlogFest si a inceput discoteca in Silver Church. M-am distrat alaturi de domnul Stefan Murgeanu, care este un om de nota 20 ! Imi pare rau pentru cei sub 18 ani ca nu au putut participa, ceea ce mi s-a parut o tampenie imensa. Trebuia anuntat de la bun inceput, bai nu se poate intra si nu aveti voie, stati acasa ca veniti degeaba. Tin sa remarc faptul ca Bogdan Anghelina este un tip super de treaba. Ar trebui sa il cunoasteti personal, vad un viitor destul de frumos cand ma uit la el. 

Hotel Caro a fost la inaltime. Camera unde am fost cazat a fost incredibila! Recomand cu cea mai mare placere. Rasul lui Piticu s-a auzit prin discoteca, foarte amuzant. Putin imi pasa de notorietatea care o am sau cine sunt eu in Blogosfera, eu vroiam sa ma distrez. Omu se cunoaste cel mai bine nu la bautura ci la distractie. Stie sa se distreze atunci e un om de treaba. Bogdan este asa , Stefan este asa, 

Regret ca nu am putut sa ma intalnesc cu Victor de la ToateBlogurile. Poate alta data. In sfarsit am facut cunostiinta cu Alexandra. Nu mai zic de ceilalalti prieteni cu care m-am revazut in Bucuresti. Inca odata tin sa anunt ca Bucurestiul este un oras infect ! Nu as vrea sa locuiesc in el nici daca m-ar platii cineva cu 1 milion de euro pe luna ! Nu se merita, pentru 2 zile cat am fost in Bucuresti am slabit 4 kile. Deci cine vrea sa slabeasca rapid, duceti-va in Bucuresti.

Ce imi doresc pentru viitor? Nu stiu sa ne distram mai bine, sa uitam cine suntem noi in Blogosfera si sa ne aducem aminte faptul ca inainte de bloggeri suntem oameni ! Si comunicam si socializam la nivel de oameni, nu de blogosfera. 

P.S: Salut bodyguarzii de la Silver Church, care au fost super de treaba. Si fetele care au servit bautura, nu mai zic de barmanita. Grrrrrrrrr...... Si asta ca o subnota, as fi vrut sa reintalnesc o fata pe care am intalnit-o intr-o statie de autobuz... pacat.... 

Etichete: , , , , , , , ,

5 comentarii:

La 27 martie 2011 la 15:34 , Anonymous SyBeR a spus...

o sa scriu si eu ceva despre #roblogfest :P

 
La 27 martie 2011 la 22:44 , Anonymous dragos a spus...

"Trebuia anuntat de la bun inceput, bai nu se poate intra si nu aveti voie, stati acasa ca veniti degeaba"

-- ti-am repetat-o de cel putin cateva ori cand am vorbit direct la SC si ti-o repet si acum, de altfel poti sate uiti singurel pe situl roblogfest.ro. Oamenii au fosta nuntati de la inscriere ca nu garantam pentru intrarea celor sub 18 ani datorita legii care interzice acest lucru.

De ce ai spune un neadevar din moment ce nuami eu stiu ca ti-am clarificat aspectul asta de cateva ori?

 
La 27 martie 2011 la 23:33 , Anonymous Neydamn a spus...

Pai da, ai spus "nu garantam" asta inseamna doua parti ( mai ales ca ei sunt optimisti si vroiau sa intre ) nu pot intra si/sau pot intra. Faptul ca organizatoru nu garanteaza intrarea e ca si cum ar fii o sabie cu doua taisuri. Daca se zicea de la bun inceput direct, nu se intra ! Nu cred ca mai exista situatia care s-a creat cu Bogdan.

 
La 28 martie 2011 la 16:22 , Anonymous Bogdan Anghelina a spus...

Dragoș eu sincer nu-ți port pică însă cred că ar fi mai înțelept ca acum să nu răscolești... mă înțelegi tu. Eu am mers în București în special pentru a întâlni alți oameni din domeniu și mi-ar fi făcut plăcere să te întâlnesc și pe tine să discutăm și să-ți spun în față părerea mea despre eveniment. După cum spuneam și pe blog eu nu arunc cu rahat în ceea ce s-a întâmplat pentru faptul că nu am câștigat, regulile au fost defecte iar tu știi asta, din toate acestea sperăm cu toții că ai învățat ceva pentru viitor.

 
La 29 martie 2011 la 21:59 , Blogger Александра a spus...

Poate la nu a fi mai fun la party-ul roblogfest:) si poate la anu particip si eu.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire