miercuri, 23 martie 2011

Japonia cutremur, Libia razboi, Tsunami si Super Luna

Cum as putea sa integrez intr-un articol toate aceste trei lucruri ? Japonia cutremurul, Libia razboiul, Tsunami-ul din Indonesia si Japonia si Super Luna ? Pai daca tinem cont de superstiti ultima oara cand Luna a fost asa de aproape de Pamant, in saptamana dinaintea acestui eveniment, au avut loc anumite catastrofe cum ar fi Tsunami-ul din Indonesia. Acum inainte sa aibe loc Super Luna a avut loc cutremurul de 9 grade Richter in Japonia si mai nou razboiul din Libia! Mai nou presa adauga printre stiri faptul ca japonezii se inghesuie la zahar. Din cate am observat din gandul se pare ca erau romanii care se inghesuiau. Sa nu uitam totusi ca in Japonia este departe de Romania, ca si civilizatie ! In Libia oamenii se rascoala, desi tare tare ma gandesc faptul ca aici au o influenta americanii, care au avut ca tactica preluarea petrolului si detinerea controlului in anumite state pion. Sa nu uitam ca este usor sa pornesti o revolutie! Cat despre valul cel mare care a maturat tot in calea lui, atat in Indonesia cat si in Japonia ce sa mai zicem? Si toate astea in preajma evenimentului cu Super Luna de pe 19 martie. Cam greu sa nu faci o mica legatura. 

In Romania cred ca Super Luna a avut ca efect urmatoarele : divortiunile dintre Iri si Moni, Oana si Pepe! O Doamne, ce dezastru a putut face Super Luna, de ce Doamne tocmai acum cand lucurile erau ca o p**a roz din fier cu luminite si toate se frecau ca struna ? Hmm... incredibila, nemernica ce este ! Afurisita asta de Super Luna ! Hai sa o bombardam cu bombe nucleare ca vad ca produce cele mai multe pagube in Romania ! 

Deja sunt satul de prostia din Romania !

Etichete: , , , , , , , ,

2 comentarii:

La 27 martie 2011 la 00:15 , Anonymous eKabuky a spus...

Daa,cu siguranta Romanica noastra mult iubita a fost cea mai afectata de "Super Luna".
Japonezii au fost spulberati,cum spunea cineva:"Daca nu`i doboara omul ,ii doboara natura".
Cat despre situatia din Libia ,ai pus punctul pe I.Inca o victima in marea lista a americanilor.Stii citatul ala:"Puterea vine pe teapa pustii".

 
La 27 martie 2011 la 00:18 , Anonymous eKabuky a spus...

Pardon , "Puterea vine pe teava pustii"

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire