miercuri, 23 martie 2011

Politica in Blogosfera | RoBlogFest

Daca va intrebati daca exista politica intr-un mediu atat de libertin precum este blogosfera, ei bine, va raspund ca da. Si de ce zic asta? Pai e simplu, toti se schimba si vin si iti zic "ma votezi?". Atentie, inca nu am iesit din concurs, inca particip la COLECTIV alaturi de echipa de la Blogatu, si mai sunt si jurizat la alte doua categorii. Deci sanse mai am sa castig, dar ce m-a determinat sa discut despre asta este ca toti vin la tine ca sa-i votezi ( si da inclusiv si eu ! ). Si eu unul ma simt ca un politician numai ca e o singura diferenta intre politica romaneasca si cea blogosferica ! Si anume, noi nu promitem sa facem ceva in schimbul unui vot ( cel putin eu ). Noi cerem votul in functie de performantele pe care le-am facut/ articolele pe care le-am scris. Aici intra in joc fidelitatea cititorilor fiecarui blog si preferintele lor. Cum in blogosfera suntem multi, cititorii ei bine sunt si mai multi, dar mai mult de atat, cititorul x citeste si blogurile [ a.......z ]. Deci este o diferenta aici si vine in dreptul votantului, cel care citeste n-bloguri. Pe cine sa aleaga? Si acuma, ca si in politica, hai voteaza-ma si iti dau un premiu, uite te inscrii automat in concurs. Sau eu stiu ce alte metode. 

Desi imi doresc sa castig, pentru ca asta mi-e firea competitiva, jur ca incep sa ma simt politician. Si daca tot ma simt politician, hai ca incerc pe ultima suta de metri ( pentru ca este ultima zi de votare ) sa adun si eu voturi, poate cei din Diaspora tin cu mine ! Si ce ziceti? Ma votati la COLECTIV ?

P.S : Ca sa ma votezi trebuie sa ai cont ceea ce e foarte usor de facut AICI ! Si ca sa ma votezi la categoria COLECTIV trebuie sa intri aici si sa votezi "Blogatu".

Etichete: , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire