marți, 22 martie 2011

La multi ani mama !

Scrisoare catre ea : 

Desi stiu ca in ultimii ani nu am fost fiul cu care tu te-ai obisnuit atunci cand eu eram mic, si am avut divergentele noastre tin sa te anunt ca ceva nu s-a schimbat sau mai bine zis nu s-a diminuat si nu se va schimba niciodata. Dragostea mea. Probabil ca o sa razi cand o sa citesti asta, caci o sa te gandesti ca, cum pot sa afirm asta cand eu fac lucruri care sa te supere si sa te enervez. Le fac ca sunt eu incapatanat si imi doresc sa fiu eu pe cont propriu, dar nimic nu schimba faptul ca te iubesc. Adu-ti aminte de asta atunci cand voi urla, adu-ti aminte atunci cand voi pleca. M-ai invatat atat de multe lucruri ce tin de viata, de femei, de comportament. M-ai invatat cum sa ma comport in societate si cum sa fiu manierat si totodata m-ai invatat cum sa fac fata obstacolelor si dificultatilor ce le intampin pe parcurs. 

Am invatat sa am intotdeauna credinta ca totul va fii bine. Si niciodata sa nu-mi pierd optimismul. M-ai invatat ca prin ras pot sa trec mai usor prin probleme. Niciodata sa nu uit sa zambesc macar odata pe zi cu adevarat. 

Azi e ziua ta. Azi iti spun deschis si public ca te iubesc enorm de mult. As vrea sa te simti asa de bine ca in perioada aia cand te bucurai din inima de orice. Ce iti urez de ziua ta? Multa sanatate si sa te tina bunul Dumnezeu cat mai mult aproape. Iti multumesc pentru timpul pe care l-ai pierdut crescandu-ma si avand grija de mine. Acum e vremea mea sa-mi port de grija, si poate sa am grija de tine. 

La multi ani mama! 


Etichete: , ,

2 comentarii:

La 22 martie 2011 la 08:43 , Anonymous z0meRo a spus...

La multi ani .. Toate cele bune !

 
La 22 martie 2011 la 10:42 , Anonymous Li a spus...

Indiferent cat mai supara, tot puiul meu mic ramai, acelaşi cu care radeam şi eram nedesparţiţi...ştiu ca vrei să pleci, să ai independenţă...şi nu mă opun, la fel mi-am luat şi eu viaţa in in propriile mele mâini, numai că nu vreau să suferi cât am suferit eu, Poezie:
,,te iubesc că esti o parte din mine,
and you know, de multe ori mă văd în tine
şi râd pe înfundate ca să nu mă vezi
când tu eşti trist sunt şi eu, cand tu rîzi râde inima în mine, dar când tu visezi eu mă trezesc, fiindcă nu mai sunt ca tine,
Love moom

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire