luni, 21 martie 2011

Bogdan Alin Ota

De Bogdan Alin Ota nu a auzit nimeni, asta pana ieri alaltaieri cand a aparut in emisiunea norvegiana echivalenta la "Romanii au talent" - Norske Talenter. El canta la pian, dar slujba lui zilnica este aceea de a cara copiatoare. Cum a impresionat romanul de au ajuns prezentatorii sa se intrebe cum de romanii nu l-au observat? Pai va invit sa il ascultati !



Etichete: , , ,

3 comentarii:

La 23 martie 2011 la 00:26 , Anonymous Anonim a spus...

Extraordinar.Sunt profund impresionat.Locuiesc in Spania de 10 ani.
Cum as putea sa iau legatura cu Bogdan pentru o eventuala colaborare in Spania?
Adresa mea de mail este cammarady@yahoo.com.
Merci

 
La 23 martie 2011 la 11:23 , Anonymous Anonim a spus...

Felicitari ca l-ai adus pe Bogdan pe youtube. E iesean si deja as vrea sa spun de-al nostru insa numai sufletul lui stie cita amaraciune e in el pentru ca la Iasi nu l-a apreciat nimeni.Am plins de fericire pentru succesul lui desi n-am auzit de acest om in viata mea.Muzica lui e divina si, sincer, cred ca poate sta alaturi de Clyderman fara rezerve. Sa dea Dumnezeu ca munca, tenacitatea si talentul lui sa fie rasplatite.

 
La 27 martie 2011 la 15:05 , Blogger Daniel Dascalu a spus...

E de fapt din Bacau Bogdan si dupa ce a incercat sa faca muzica in Romania a facut eforturi sa ajunga in Germania cu o trupa pe care dansul a inchegat o cu eforturi financiare mari . Nu a fost sa fie dar acum se pare ca are cu adevarat o sansa sa fie in vizorul celor care pot sa il aduca in lumina reflectoarelor.
Felicitari Ota :)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire