marți, 2 noiembrie 2010

Sarutul interzis


Intuneric total, si oameni pe langa noi. O patura intinsa pe un camp deschis, sub un cer intunecat, sarac in stele. Oameni beti, si rasete prin preajma noastra. Cine era ea? Nici cea mai vaga idee, stiu doar ca era aproape de mine. Ii simteam caldura trupului ei, si inima batand puternic, agale. Incep sa-mi misc mana pe spatele ei, sa o trag si mai aproape de mine. Avea un miros atragator, dulce, inocent ce mi trezea simturile. Buzele ei, erau asa de aproape de ale mele, incat nu vroiam sa o sarut, ci sa o atat si mai mult, oare va ceda? Imi mut buzele pe gat, mirosind acel parfum imbietor. Mainile noastre se impreuneaza, in timp ce, cu o atingere fina ii sarutam gatul. Ea ma strangea si mai tare de mana, incercand sa-mi reziste la fiecare sarut, la fiecare atingere. Era un moment intens, caci nici unul nu stia cum arata celalalt. Stiam doar ca are pielea fina, un miros placut, iar sanii ei erau fermi si potriviti. Ma intorc iar spre buze, din nou, oprindu-ma aproape de ea, nesarutand-o. O vedeam cum incerca sa reziste, cum incerca sa contratace, sa ma atate si pe mine, insa eram deja in avantaj.

Nu pot sa va spun decat ca totul era la o intensitate maxima. Doream amandoi sa ne sarutam, dar nici unul nu ceda, ci jucam un joc de-a soarecele si pisica. Insa nici unul dintre noi nu stia care e pisica si care e soarecele. Nu ne deranja absolut, nici multimea de langa noi, nimic. Eram decat noi in acel moment pasional, imbatati de dorinte. Intr-un final cedeaza si sare pe buzele mele cu o pofta de lup. Si Doamne, ce bine ca a facut asta, caci nici eu nu mai puteam sa rezist mult. Ne sarutam asa de mult, asa de pasional, incat fierbeam amandoi, desi afara era o vreme cam racoroasa. O doream, nu stiam cine e, dar o doream foarte mult, cu fiecare sarut, cu fiecare atingere, ma facea sa ma pierd in valurile erotismului. Era o experienta cu totul noua pentru mine, mai ales ca era si lume in jurul nostru. Nu realizam incotro merge toata aceasta chestie, decat atunci cand am vrut sa o dezbrac. M-am oprit, si am zis ca trebuie sa aflu cine e. Macar sa o vad la fata. De aceea m-am oprit, am inghitit in sec, si am zis ca trebuie sa ne oprim.

Contrar asteptarilor si ea dorea la fel, vroia sa ma vada, sa ma cunoasca. Iata cum timpul trece, iar ea se regaseste in bratele mele dormind, iar eu? Eu, o tineam si o mangaiam, asteptand primele raze ale soarelui, ca sa-mi dezvaluie fata care-mi taiase rasuflarea.....

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire