luni, 16 august 2010

Copil 8 ani perfect sanatos mort la spital

Si uite asa imi pierd increderea in medici. Pe bune va inteleg, salarii de cacat, vremuri de cacat, nici spagile numai merg cum mergeau inainte, acu va ia un an sa va construiti vile, dar nici chiar asa. Macar faceti-va dracu treaba. As recomanda tuturor sa invete sa aibe grija de ei, sa citeasca ceva de baza de medicina interna generala, sa isi ia un termometru, stetoscop sa invete sa se asculte. Pana mea, daca pana si medici nu isi fac datoria, toti stie, inainte sa administrezi un antibiotic faci un mic test sub piele cu o siringa. Sau stati, nu aveati bani sau ce? Ai ma, pe bune? Ete ca nu va cred. Faceati testu si vedeati ca poate e alergic la antibioticul ala ! Idioti medici. Nu vorbesc in general, dar vorbesc de astia de aici : 

Etichete: , , , ,

2 comentarii:

La 17 august 2010 la 10:59 , Blogger Александра a spus...

Si Tulcea e plina de medici prosti...Mai bine stau si mor de boala decat sa ma omoare ei:|Nici eu nu mai am incredere in ei..

 
La 1 septembrie 2010 la 20:31 , Anonymous hidroizolatii a spus...

Din punctul meu de vedere cred ca sistemul trebuie revigorat de principiu de la cap…nu de la coada…deoarece e deja imputit..parerea mea, de ce nu se fac astfel de controale inainte de intamplarea unor tragedii precum cazul nefericit din maternitatea Giulesti?

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire