duminică, 22 august 2010

2 zile de concediu

Incepusem joi un articol, in care vroiam sa anunt faptul ca imi iau si eu 2 zile de concediu. Dar, dat fiind faptul ca mai multe activitati s-au ivit intre timp, am uitat sa mai postez. Anunt faptul ca joi si vineri, am avut 2 zile de concediu. Joi si vineri am iesit in oras, unde am dansat si m-am intalnit cu foarte multi prieteni. Tinand cont ca am zacut 3 luni aproximativ, era si normal ca sa imi doresc sa-mi revad prietenii nu? Starea mea de sanatate, cam subreda ea de felul ei, arata semne de revenire puternice. Cum am vazut, am profitat de acest lucru sa ies si sa-mi revad prietenii, cat sa ma si distrez, caci dor imi era enorm de Pub's Pub. Anunt faptul ca nu am pus strop de alcool in gura, ci doar am baut apa, fapt cu care sincer ma mandresc caci este o realizare pentru mine, si am dansat ca in vremurile bune. Energia nu m-a lasat, iar faptul ca eram cu prietenii si dansam, m-a indus intr-o stare de fericire intensa. Sentiment care nu l-am mai intalnit in vreo 3 luni de zile. 

Blogger Magazin a stagnat si el, si am amanat dat fiind ca nu am avut timp. Insa de maine ma ocup de revista. Am scris intrebarile si toate seturile, iar asta ca un mic bonus, am inceput sa vorbesc cu o firma specializata pe corectura, pentru o colaborare. Din nou anunt faptul ca, doresc ca revista sa fie pe placul tuturor. As avea totusi cateva rugaminte : 

  • Nu imi trimiteti articole copiate de pe alte bloguri si traduse, mi se pare un lucru naspa. 
  • Nu imi trimiteti articole traduse cu Google Translate.
  • Daca scrieti un articol, v-as ruga sa opriti corectorul automat, pentru ca da batai de cap enorme.
  • Scrieti articolul in Word sau orice alt editor de text ( si Notepad e bun ) cu Arial Narrow ( daca se poate cu diacritice, daca nu, il trimiteti asa cum e )
  • Daca aveti o poza, prin care sa exprimati subiectul articolul puteti atasa alaturi de document ( articol ) o poza maxim 2.
  • Va rog, sa nu scrieti cu "sh, tz" etc pentru ca e jenant sa folosesti asemenea cuvinte. 
  • Cand scrieti articolul, scrieti-l obiectiv si nu subiectiv ( daca aveti o tema gen comparatie intre doua lucruri ), si subiectiv cand vorbiti despre un anumit lucru, stare sau sentiment.
  • De acum articolele se trimit pana vineri, ce depaseste ziua de vineri nu mai apare in revista.
  • Acordati atentie cand scrieti articolul, si faceti o revizuire a acestuia cand scrieti, caci sunt multe articole scrise gresit gramatical. Chiar sunt limitat din punct de vedere al corectarii, si momentan nu am nici prea mult timp
  • Adresa la care puteti face o cerere pentru a contribui/colabora la revista este aceasta : damian_irimescu@yahoo.com. Puteti sa ma adaugati si pe mess, mentionand in mesaj ca doriti sa contribuiti/colaborati la revista.
  • Poti sa fii si voluntar, si sa te alaturi echipei. Cautam oameni experti in Litere, cu timp pe care sa il aloce pentru a corecta articole. De asemenea toti cei care promoveaza/vor promova revista, vor fi adaugati la o lista de suporteri ( lucrez la un script care sa preia informatiile "Nume, link site sustinere ", pentru a usura munca mea de va aduna pe toti!
Pentru cei carcotasi, care cred ca nu ma tin de revista, i-as ruga sa tina cont si de faptul ca starea mea de sanatate nu prea imi da luxul de a acorda tot timpul ei. Daca mai apar amanari, atunci sa-mi fie cu iertare, dar ma lupt sa imi revin. 
Va multumesc inca odata, ca sunteti alaturi de mine. 

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire