luni, 5 aprilie 2010

Fata din incapere

Mergeam catre cativa prieteni de ai mei. Se strangeau mai multi, sa vedem un maraton de filme cica. Spre surprinderea mea, eram ultimul ce ajungeam la ei. Ploaia ce incepuse de dimineata nu se oprise, desi trecusera cam  5 ore. Nu-i nimic, zic eu, cativa stropi nu o sa ma omoare. Ajung in final, ud leoarca, si bat la usa. Astia cand ma vad, Cretzule ce faci tata? Bine ai venit, hai inauntru. Era clar, atmosfera era destinsa si distractia statea sa isi faca aparitia. Imi dau jos geaca, si intru in sufragerie. Acolo intr-un colt, era si ea. O mai vazusem odata, prin Bucuresti, intr-o discoteca. De cateva zile ma tot gandeam la ea. Nu stiam cum sa iau legatura cu ea, si totusi era acolo in camera. Inima incepuse sa-mi bata puternic. Ma asez pe un scaun, si filmu incepe. O comedie, din cate imi aduc aminte era ceva de genu "I hope they serve bear in hell". Cred, caci eu nu eram atent la film, eu ma gandeam cum sa  fac sa vorbesc cu ea. Avea prieten nu avea? Hmm, cand o vad ca dupa o juma de ora se ridica si se duce spre baie. Cand ajunge in fata mea, imi arunca o privire de "vino-ncoa". Ma ridic si ma scuz si eu, spunand ca ma duc pana la bucatarie. Cum deschid usa, ma duc tip-til, catre baie. Imi aplec capul incercand sa ascult ce face. Deodata, ca intr-un film de groaza, se deschide usa, si o mana iese din incapere, si ma baga inauntru. Un sir de intrebari pornesc din gura ei.

- Cand te-am vazut credeam ca esti diferit, ti-am dat numarul de telefon si tu nu m-ai sunat? De ce? Am facut eu ceva? Nu-ti place de mine? De ce nu m-ai cautat?
- Pai.. sta... stai.. sa.. iti explic!
- Nu e nimic de explicat, ti-ai batut joc ca toti ceilalati. Ne-am sarutat si am dansat impreuna, am avut o noapte superba si gata pentru tine nu? 
- Mai nu intelegi, lasa-ma sa iti explic.... 
- Nu mai e nimic de explicat, esti un nesimtit si un porc!
- Esti incredibila, nu-mi dai sansa sa ma apar nu?
- Pai ce ai mai putea zice in apararea ta?
- Asta.....

Si incep sa o sarut, si sa-mi plimb mainile prin parul ei brunet si matasos. Nu-i uitasem gustul buzelor ei, nu-i uitasem parfumul, erau aceleasi. Imi lipesc fruntea de fruntea ei, si ii soptesc, "nu mai am credit, si nu am putut sa te sun, te-am cautat pe facebook, pe hi5 si nu te-am gasit, acum nu ai idee cat sunt de fericit ca te vad".
O iau in brate si o strang puternic. Eram fericit ca nu pierdusem o fata ca ea. Dupa saruturi si mangaieri, pasionale, ne intoarcem in camera, inainte ca ceilalati sa isi puna intrebari. Prea tarziu ca deja toti cand ne-au vazut intrand amandoi, si s-au uitat la fata mea, la buzele mele rosii, de la rujul ei rosu, au inceput sa rada, si sa zica ca deja ne-am luat? Zambete pe fetele noastre, si ne asezam impreuna, jos, ea in bratele mele, uitandu-ne la filme. 
Ideea e sa nu iti pierzi speranta, oricand cand nu te astepti, iti va aparea in fata ta persoana la care te gandesti cel mai mult. Eu am trait-o pe pielea mea.....

Etichete: ,

2 comentarii:

La 5 aprilie 2010 la 15:16 , Blogger Александра a spus...

Asa este...nicioadat sa nu-ti pierzi speranta..si nu ma refer doar la domeniul dragoste.

 
La 5 aprilie 2010 la 17:38 , Anonymous Liz a spus...

tipically you:D

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire