sâmbătă, 27 martie 2010

Aventura Cretului prin Europa : Inceputul

Daca as spune ca imi e dor de mama mea nu m-ar crede nimeni. Nu, nu imi este dor de cum e acum, mama mea din prezent, ci cea care obisnuia sa fie in trecut. Oare ma intreb, cata lume nu o facea pe ea nebuna. O mama nebuna cu 2 copii dupa ea. Si cate lucruri nu a facut, insa, timpul demonstreaza ca lucrurile se schimba. Sper ca eu nu am sa ma schimb, si o sa zica lumea si cand am sa fiu batran, uite un tata nebun. Nebun nu in sensul rau, ci in sensul bun. La acel lucru ma refer. Mi-e dor de momentele in care discutam liber si deschis despre orice. Acum, lucrurile stau altfel, nu mai pot discuta ceva de pe inima mea, fara sa existe riscul de fi judecat pentru actiunile mele. E pacat totusi, cum schimba timpul oamenii. Pacat ca nu pastram deschiderea catre copii nostri, si tindem sa actionam in numele lor, inspre bunul lor interes, fara sa ne gandim si la ei de fapt. De ce exista aceasta schimbare? Si daca totusi e inevitabila, atunci prefer sa fie cat mai tarziu. Prefer sa pot discuta cu copilul meu deschis si fara sa existe prejudecati. 

Maine dimineata, de fapt sambata dimineata, mi-am setat plecarea mea spre Romania. Fara bani, fara nici o siguranta plec, pentru ca am nevoie sa stau departe de familie, si de interesele lor pentru binele meu. Plec intr-o aventura memorabila, care sper sa fie si sa pot castiga ceva la final. O mai buna cunoastere a propriului meu eu. Un om care nu se cunoaste pe el insusi, este un om pierdut intr-o lume agitata. Nu vreau sa fiu asa, prefer ironic, intelepciunea decat pierderea prin lume aiurea. Intelepciunea este ceva ce am cerut inca de cand eram mic, si am cautat. Dar cu toti stim, ca pentru a detine intelepciune, ai nevoie de experienta in viata, mai bine zis, ai nevoie de multe suferinte, necazuri, prin care sa treci. 

Plec, si nimic nu ma poate opri, si sper sa ajung cat mai repede. Exista mai multe persoane care de abia astept sa le vad, si exista o nevasta care ma asteapta fiind insarcinata cu copilul meu, ce se va naste peste trei zile. Daca nu stiati asta e povestea care am sa o zic celor care ma vor lua cu masina. Deci prin urmare ma astept sa nu mai scriu o perioada, nedefinita, caci nu stiu in cat timp voi ajunge in ro, dar cu primul semn, ca am ajuns in Romania va voi anunta. Deci, in concluzie, anunt inceperea unei noi povesti : " Aventura Cretului prin Europa.... "

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire