vineri, 26 martie 2010

How to get her back tutorial by Neydamn

Ai fost cu ea impreuna, si pana la urma ai facut tu sau ea ceva gresit ce a dus la despartire? Vrei sa stii cum sa o cuceresti, cum sa o ai inapoi? Mai mult ca simplu, urmeaza acesti pasi si vei vedea rezultate. 

Pasul 1.

Fi actor, si joaca teatru daca nu ai reusit. Demonstreaza-i ca te-ai schimbat. Nu trebuie sa o cauti, dupa ce te-ai despartit, asta e cea mai mare greseala ever. Fi indiferent, chiar daca tu ai gresit, nu-i mai acorda atentie. Un mic secret, cu cat nu doresti o persoana, cu atat o vei avea in bratele tale. Fa-ti prieteni noi, daca nu ai, distractivi, inteligenti, si distreaza-te cu ei, cunoaste alte fete, fa in asa fel pentru o perioada sa o faci uitata pe ea. Distreaza-te cat mai mult fara ca, cantitatea de alcool procesata de ficatu tau sa depaseasca limita moralului. Deci primul pas, este sa lucrezi la tine, si la imaginea ta. Daca te cauta raspunde-i la telefon, eventual, si spune-i ca ai niste treaba urgenta, te grabesti pa pa , inchizi. 

Pasul 2.

"Accidental" te intalnesti cu ea pe drum, cand esti cu prieteniii tai, si razi si faci glume si te simti bine. Foarte important este sa te simti bine. Sa vada asta in tine, cat de bine te simti. Chiar daca ea deja este cu altul, nu iti face griji, daca te vede pe tine cat esti de distractiv, cat esti de schimbat, social, comunicativ, si nu ar fi rau sa vada si cateva fete pe langa tine. Nu la modul nesimtit, sa le saruti de fata cu ea sau eu stiu ce. In grupul tau de prieteni, sa fie si fete. E important asta. Bun, ati dat unul peste celalalt, zambeste si pari surprins sa o vezi. Nu face greseala sa o intrebi ce ai mai facut, sau ce face. Intrebarea asta e una capcana, denota faptul ca te intereseaza persoana ei. Acum nu ti mai pasa ai uitat? Esti indiferent, si trecutul e trecut nu? In schimb, daca o intrebi, hey esti ocupata zilele astea? diseara? ca uite eu cu prietenii mei mergem intr-o discoteca, petrecere, mergem ne adunam bem dansam. radem ne distram. Mno, poti sa vi si tu daca vrei, daca nu e nici o problema, poti sa iti aduci si prietenul daca vrei ( si razi evident demonstrand ca nu iti pasa si ca tot ce doresti este doar o prietenie ). 

Pasul 3

In discoteca, petrecerea la care ai invitat-o, sau locul unde i-ai zis sa fie, ai grija sa te distrezi tu, sa nu-i acorzi atentie mai multa decat ai acorda unui amic ce de abia l-ai cunoscut. Fii vesel, glumet cu toata lumea, danseaza, zambeste razi, pe scurt, arata-i cat de mult te-ai schimbat si ai trecut peste si ca esti cu totul si cu totul alt om. Evident, "accidental" va veni o melodie, melodia voastra favorita, sau a ei, si atunci tot "accidental" te vei afla pe langa ea, si invitand-o la un dans, de dragul vremurilor trecute. Sunt sigur ca ii cunosti punctele sensibile de pe trupul ei. Ai grija sa te joci cu un punct aflat ori pe spatele ei, ori pe gat, la ceafa, sub coaste, la solduri, depinde, fiecare fata are punctele ei sensibile, tu trebuie sa i stii punctele. In timp ce dansezi cu ea, si zambesti si vorbesti cu totul altceva, gen, o trebuie sa iti zic o nebunie care am facut-o cu prietenii odata. Eram toti, mai ametiti si am mers cutare loc, si nu ai idee ce mi-au facut, m-au dezbracat de haine, si m-au luat pe sus, si m-au aruncat in lac. Fii creativ, nu conteaza daca s-a intamplat sau nu in realitate, fii .. cu multa imaginatie, si fa ca povestea sa fie foarte amuzanta. Ai grija ca intr-un moment intens, la finalul melodiei, sa-i zambesti si sa o privesti cu un pic de dor in ochi, nu mult doar un pic, un moment scurt sa fie ....Nu uita, subtilitatea este cuvantul de ordine.

Pasul 4.

Nu o saruti atunci la dans, te asiguri cumva, ca o vei conduce tu acasa. Faci cumva subtil, sa fii cel care o va duce acasa, de dragul vremurilor apuse, si ca vrei sa vorbesti cu ea, legata de o noua relatie, cea de prietenie intre voi doi. Aici trebuie sa iti doresti sa fi doar amic cu ea, ca sa vada asta in ochii tai. Stiu e nevoie sa fi si parsiv, dar crede-ma se merita. In drum spre casa ei, ai grija sa treci prin locul ei favorit, parc, teatru, scarile facultatii etc etc. Care e locul ei favorit de stat impreuna, de pe vremea cand erati impreuna, ai grija ca totul sa fie spontan care va sa zica. Si in momentul in care treceti prin acel loc, in timp ce spui povesti legate de experientele tale nebune, comice, spontane la munte, fi un scriitor, creaza-ti un caracter, si vorbeste din punctul de vedere al persoanei I, asta ca un mic sfat sa reusesti. Insuseste-ti acel caracter, si atribuiei talente care tu nu le ai, dar odata ce gandesti in asa fel, va fi mult mai usor sa pretinzi ca esti cine nu esti. Fi surprins, si fa in asa fel incat sa iti aduci aminte, ceva de genu, stai un pic nu e asta locul in care ne-am sarutat bla bla bla, da asta e locul, mai tii minte faza aia cand, bla bla bla, si ai ajuns tu sa fi in bratele mele ca te-ai impiedicat si ai cazut noroc ca am mainile lungi ? Pricepi ideea, fa in asa fel incat sa rememorezi totul, si apoi apropiete-te de ea si spune-i zambind in ochii ei, am avut si noi momentele noastre bune nu? 

Pasul 5.

O apuci de mana, ii mangai mana, si ii spui doar atat, pacat, ca s-a terminat, dar trebuie sa mergem mai departe nu? Si daca nu observi din partea ei o deschidere catre un sarut, atunci poti sa mi dai una in cap. Astfel va vedea in tine, romantism, spontaneitate si multe alte lucruri care nu le stia ca le ai. Sunt sigur ca daca ai jucat cartea cum trebuie, pasul 5 inseamna de obicei impacare. Ca sa reusesti trebuie sa ai rabdare, si sa stii cand sa ataci, cum sa ataci. Din experienta mea, daca nu vei pripi lucrurile, si daca nu pomenesti ceva de despartire sau de perioada cand ati fost voi doi impreuna, vei avea mai multe sanse. Tine minte, ce nu doresti vei primi mai mult decat te astepti. Indiferenta in cantitate minima, sa fie cat de cat existenta face minuni mari. Fi tare si o vei avea inapoi. Daca joci frumos, vei ajunge la pasul 6.

Pasul 6.

Un sex salbatic, pasional de impacare. Cu toti stim mai bine, ca sexul de impacare este cel mai bun sex ever. So, felicitari, si astept sa dai mai departe aceste invataturi. 


Etichete: ,

3 comentarii:

La 26 martie 2010 la 20:25 , Anonymous Anonim a spus...

dragut.. imi place blogul tau

 
La 27 martie 2010 la 10:54 , Blogger Александра a spus...

Am trecut exact si eu prin asta:)) doar ca n-am cazut. Sunt tare incapatanata..:))

 
La 28 martie 2010 la 10:59 , Anonymous Liz a spus...

ca tot vorbeam de stii tu cine:))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire