sâmbătă, 27 martie 2010

Am devenit blo-cersator

Ok, am fost dat afara dintr-un blogroll, dar m-ai demult cineva mi-a raspuns la un mail de al meu, pe baza unor impresii total gresite despre mine. Imi vine sa rad sincer, mie mi se pare foarte amuzant. Lansez o noua industrie in online, blo-cerseala. In fine, as fi dorit inainte sa fiu acuzat de asa ceva, sa fiu citit, sau macar sa ma cunoasca persoana care ma acuza de un lucru, s-ar putea sa fie total eronata parerea care si-a format-o. Dar pana la urma, cui ii pasa? Imi pasa mie de ce zic oamenii? Nu, de ce sa imi pese? Atunci cu plecarea in Italia m-am dus cu doar 60 de euro in buzunar, si nu cred ca imi permiteam sa mi incarc cartela chiar daca as fi avut cardul cu mine. 

Articolul despre care ma leg il gasiti aici : http://needitat.ro/2010/03/hai-sa-blo-cersim.html

Din nou, nu ofensez pe absolut nimeni, si nu am nici o problema cu nimeni, nici cu domnul Licurici nici cu domnu Needitat. Dar doresc sa le dau un mic sfat, cunoasteti-ma inainte sa ma judecati ;)

Hai pa, ca ma asteapta autostopu, a shit stai, daca eu am bani si stau in Spania la ce draq vin cu autostopu? Gresit, nu am bani, si daca stau in Spania asta nu inseamna ca e paradisul aici. Obligat de circumstante sa fac autostopu pana in Romania, dar hey, cui ii pasa nu? Fiecare are prejudecatile lui de facut. Pa pa 

Etichete: , ,

4 comentarii:

La 27 martie 2010 la 14:13 , Anonymous Play-R a spus...

eh nu mia baga tu totul in seama :)

P.S. ai o leapsa de la mine :D

 
La 28 martie 2010 la 15:55 , Anonymous Korbu a spus...

Nu prea am ce sa iti mai raspund la postarea asta, ti-am raspuns la mine dupa ce ai comentat la postare.

 
La 28 martie 2010 la 21:30 , Anonymous sergiu a spus...

Salut

Am infintat un site menit sa imi ajut semenii dupa ce am constatat ca am lucruri in casa care nu mai imi folosesc dar ar fi benefice pentru altii.
Daca ai prin casa ceva ce nu iti mai trebuie sau ai nevoie de ceva poate gasesti aici http://doneaza.webgarden.ro/ .
Daca ai suflet mare vrei sa iti ajuti semeni si vrei sa ajuti acest fenomen sa i-a amploare ai putea pune linkul sitelui pe siteul tau iar linkul site-ului tau il voi pune pe al meu !
Nu uita Un gest mic pentru tine poate fi o raza de lumina pentru altii !

Daca vrei sa facem link exceange trimite-mi un e-mail dupa ce ai pus linkul de la site-ul meu pe site-ul tau sa fac si eu acelasi lucru !
As ramane dator daca ai putea sa faci un articol legat de acest site

 
La 28 martie 2010 la 21:43 , Anonymous sergiu a spus...

btw...as vrea daca poti sa ma lasi sa pun articolul cu feita aceea pe siteul meu impreuna cu poza si linkul unde a fost facuta postarea originala...daca imi dai acordul tau desigur printr-un e-mail pe adresa doneaza_online@yahoo.com

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire