luni, 19 aprilie 2010

O saptamana nebuna nebuna

Oooook, ce mai saptamana, plina si plina de evenimente ce au trecut. In primul rand, as fi fost impreuna timp de o saptamana cu o fata. Fata asta era de fapt Fata Morgana, ce provenea din lumea utopica a Eschimoliei. Trebuia sa-mi fi dat seama mai devreme ca ceva nu scartie cum trebuie, dar, avand in mintea mea, imaginea acelei fete ce eu o descriam ca si fata ideala, suma tuturor dorintelor mele, am realizat faptul ca ea, era doar o himera. Ceea ce pana acum, cautam, si crezusem ca am gasit, m-a aruncat si mai mult in vartejul cautarii ei. Daca e sa trag linie, as putea spune, ca ma bucur ca in sfarsit o patii si eu. Dupa o perioada de 3 ani, in care nu am fost cuminte deloc, si m-am jucat cu sentimentele fetelor, am patit-o si eu. Roata morii se invarteste tac tac tac. Dar, a fost fain, si m-am bucurat sa ma vad ca nu mai beau, nu mai fumez, si nu mai ies in cluburi noaptea sa mi le pierd. Maica mea, era super fericita ca baiatul ei s-a schimbat, nu mai este curvar, afemeiat, si betiv. Lasand astea la o parte, m-am bucurat de faptul, ca mi-am dat seama, ca as putea face orice pentru tipa pe care ( se presupune ) o iubesc. Am in mine, dragoste, crezand ca sunt gol, ca am o inima pustie, ei bine nu e adevarat. In saptamana asta mi-am dat ca am multe de oferit, celei care va fi cu mine. Pentru ca din asta sunt facut se pare, dintr-un aluat special, de nebunie, idiotenie si multa multa multa dragoste. Am realizat faptul, ca atunci cand cred ca am the special girl, in bratele mele, sunt in stare sa ma duc si pe luna, chiar si pana in Eschimolia ca sa fiu cu ea. 

Cu totii avem un eschimos langa noi, si cand cineva minte de ingheata apele, pana cand si el sufera. Al meu, mi-a facut infarct, a intrat in moarte clinica. La cate minciuni auzise, isi tot freca mainile si mi tot zicea, ai frate da cat mai minte, ca deja ingheata tot. Ieri, duminica, l-am resuscitat folosind CPR. L-am adus din nou la viata, si l-am internat la terapie intensiva, sa se recupereze. Pentru cateva zile, fara minciuna va rog, nu vreau sa mi moara iarasi eschimosu meu. 


Cum sunt invatat, sa vad partea buna a lucrurilor, sunt fericit, ca pentru o saptamana m-am schimbat. Aseara insa, duminica seara, am fost eu Cretul care toti il stiu. Noapte in Pub's, cu un concurs de care de abia aflasem atunci. Un concurs ce se va tine in fiecare duminica de Beer Pong. Ei bine pentru prima mea participare, am ajuns pana in finala. Am fost finalist, din cauza faptului ca oponentul meu, era mai treaz decat mine, bause doar o bere, fata de cele 10 ale mele :))).

Revansa o sa mi-o iau duminica viitoare, pana atunci antrenamente grele, cantonament in bere, si alergari masive masa-toaleta pentru a ma usura. So, tineti-mi pumnii, duminica viitoare sunt castigator!

Ne mai auzim.

Etichete: , , ,

6 comentarii:

La 19 aprilie 2010 la 18:10 , Anonymous Flory a spus...

U silly boy! de ce entuziasmezi mereu cand crezi ca ai gasit iubirea? ar trebui sa-i dai o perioada de proba.
ma bucur ca esti bine si ca nu te-ai lasat doborat.

have fun si mult succes! sa castigi concursul!!!

 
La 19 aprilie 2010 la 18:25 , Anonymous Flory a spus...

P.S. Am mancat un "te" mai sus. Acum fac o supa cu galuste si daca o sa caut bine prin ea sigur il gasesc pe acolo. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.
kiss :P

 
La 19 aprilie 2010 la 23:36 , Blogger Unknown a spus...

Eh ma cunosti tu cum sunt, si cand iubesc pai la mine e iubire. Si iubesc enorm, si nu imi mai pasa de risc de suferinta. De fapt care suferinta? :)) Am avut numai de castigat dupa relatia cu Fata Morgana :)) nu ai idee =))

Cat despre gatit, hmm, gatim impreuna ceva? Inima intepata de esecuri cu filee de fantezii bestiale ? :)))=))

 
La 20 aprilie 2010 la 02:07 , Anonymous Flory a spus...

Imi place sa gatesc :D.

Apropo, saptamana trecuta am facut o placinta cu mere cum nici in vis nu-mi imaginam ca o sa iasa. Iti place placinta?...cu mere?

 
La 20 aprilie 2010 la 02:33 , Blogger Unknown a spus...

o adooor :))) :X:X:X:X:X

 
La 20 aprilie 2010 la 12:08 , Anonymous Flory a spus...

Ma gandeam eu. pai....cred ca as putea sa-ti pregatesc una odata. :D

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire