duminică, 31 ianuarie 2010

Bah si am facut 18 ani!

Scriam ca ies in oras cu un halat si ca ma duc sa ma distrez. Ei bine, am facut-o lataaaaa. In primul rand, m-am dus in Keops. In halat cu masca pusa pe fata. M-am intalnit cu Andrei si am supt in 30 de minute 5 sticle de bere, plus Jagermeister. Nici nu am ajuns bine ca m-au luat in brate toti. Imi era dor de toti, si cand i-am vazut era clar, eu in seara asta nu mai ajung pe picioare acasa. Am facut anuntul, ca tocmai o sa fac 18 ani dupa ora 12. Am fost felicitat, pupat si dansat. Ne hotaram sa plecam spre Arcade. Uai de capu meu ce dor imi era de discoteca asta. Eu sunt copilul lu' Arcade. Sincer, m-a vazut patroana, a exclamat : "Sa stii ca exact la tine ma gandeam acum, bine ai revenit" Am pupat-o pe obraz, m-a strans in brate, si in mintea mea :"Doamne ajuta". Era clar, am scos 50 de roni si am zis, cam atat consum asta seara. Intru inauntru salut lumea de pe acolo, le zic ca e ziua mea, si incep sa dansez, muzica buna, as fi fost foarte fraier sa frec menta pe scaun. Dupa 5 minute ma intorc sa fac comanda. 1 bere plus 1 shot de abstint plus unu de tequila. Toate baute cu paiul. Motivul, ziua mea in puii mei, odata fac si eu 18 ani, bine pe luna asta.

Ei bine, si incepe sa mi se taie firu. De pe la 2 probabil nu imi mai mi-aduc aminte absolut nimic. E negru nu mai stiu absolut nimic. Nada, niente zero, kaput. Am inteles ca eram prastie. Dupa faza ca am pierdut cadourile de ziua mea din decembrie ( care apropo mi le-am gasit dupa o luna si yeeeeey ), am reusit sa mi pierd helanca neagra, manusile, fularul, caciula, chiar si geaca. M-am trezit sambata dimineata, in patul meu intrebandu-ma, cum puii mei am ajuns acasa. Evident cu halatul pierdut si el. Daca ati vazut filmul "The Hangover" ei bine eu eram in rolul principal. Nu nu, nu tipii care au pierdut prietenul, ci eu eram prietenul pe acoperis uitat!

Ma trezesc morala evident de la maica mea, ca a venit taxiul a batut in usa. Habar nu aveam unde sunt sau cu cine eram. Eram, hmm adormit rau de tot. M-am trezit pe la 1, am mancat un iaurt, si am luat un taxi, si am adunat lume, locul de intalnire McDonalds. Fratilor nu stiu daca voi ati stat vreodata 6 ore la Mc, da eu am stat de la 3 pana la ora 8 si ceva. Am ras, si am aflat ce am facut aseara. Evident ca am ras, pentru ca asta o sa fie iarasi o poveste de neuitat. De la Mc, ma duc in Chitarre, mi-am recuperat halatul si m-am dus acolo. Ei bine, Jive Bunny, si Rock'n'Roll, old school takin' it back! Te uitai la mine, si nu ziceai ca tocmai fusesem in coma alcoolica. Hmm, ma duc in Arcade, imi recuperez manusile, dansez pe acolo, lume multa fete faine am dansat nu am mai putut evident sa beau, inca fiind in mine stropuri de alcool. Apoi din Arcade, in Pub's. Cretzu is back. Cosmin, Twittie, Cata ombreees, amigos, mi era dor de voi bah sa mor eu.

Am plecat pe la 4 si uite-ma la ora 6:26 ca scriu in blog. Hmm, si cica, cine se scoala de dimineata departe ajunge. Ai bah, da ala care se culca de dimineata ? Unde ajunge? A da bah, sta pe loc, coreeeeect. 

Hai ca... sunt terminat, e clar, dupa licenta s-ar putea sa o fac si mai lataaaaaa.

P.S: Pentru mama Phoenix - Mama mama, sa asculte !




Etichete: , ,

2 comentarii:

La 31 ianuarie 2010 la 23:46 , Anonymous hime a spus...

Cum adica 18 ???????????????

 
La 1 februarie 2010 la 15:21 , Anonymous Anonim a spus...

=)) omg, tu nu sti?? el anul trecut a facut de 12 ori "18 ani" ;)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire