vineri, 18 decembrie 2009

Supa primordiala!


Creation of Cretzu


Era la inceputurile existentei, Universul era de abia creat, iar Creatorul isi cheama supusi, si le pune o intrebare. Lumea, este plina de mizerie, de Boci, de Elene Udre, avem nevoie de altceva. Ce s-a intamplat cu romantismul? Ce s-a intamplat cu dragostea? Parca am ordonat, sa se dea in masura egala, si bine si rau, la fiecare om. Rushinati, si timizi, ingerii raspund. Creatorule, cel rau si-a bagat coada, si a amestecat sticlele, tarziu am realizat acest lucru. Ce putem face? Creatorul sta pe ganduri, si atunci raspunde. Ce mai avem ramas? Ingerii cerceteaza, dau telefoane, la registre, sa vada cantitatila de calitati ramase, si raspunsul vine imediat. Pai, avem imaginatie ramasa, avem romantism o gramada, avem si dragoste, ne-a mai ramas intelepciune, dar pe de o parte, mai avem si suferinta, experienta de viata, intamplari nasoale. Stati, ca suna telefonu, tremurand baga mana la telefon si raspunde. Da Gica, ce? pe bune? asta e o veste buna. Cretorul, ridicand o spranceana, ce s-a intamplat? Ingerul isi baga telefonul, dupa ce il da pe "meeting" si raspunde. Am mai gasit niste sticlute de bunatate, compasiune, si intelegere. Creatorul zambeste, i se lumineaza fata, si ordona, atunci aduceti toate ingrendientele la mine.

Se apleaca spre Pamant, sa ia o mana de tarana, ce o arunca intr-o oala. Adauga bunatate, adauga intelepciune, adauga maturitate, adauga si suferinta, adauga si naivitate, un pic de papagalism, ia umor, amesteca si miroase. Hmm, mai trebuie, a da, avem nevoie de intelepciune, de taria de a lupta, hmm, hai sa adaug si ambitie, vointa, si romantismu, hai ca pun mai mult, visator, imi place. Dragii mei, spontaneitatea unde ati lasat-o? A e in spatele meu, ma scuzati, hai ca pun si imaginatie, compasiune, trebuie sa adaug si socializare, sinceritate, corectitudine, onestitate, un pic de esenta de valorificarea prietenie, egoism mai avem? Ingeri raspund in cor, nu ca deja l-am dat la tot Pamantul. A, pacat, ar fi trebui sa pun si egoism, da trecem peste, sacrificiu de sine, si un pic de nebunie. Se intoarce grabit, si ii zice la Apostol. Du-te si adumi o pereche de carlionti. Din aia rari, salbatici, neatinsi de mana nimanui. Dar, Slavite Creator, aia sunt rari. Adu-i acum, e un ordin. Adauga si carlionti, salbatici, nazdravani, mai pune si piciore fericite, energie sa danseze, dorinta de a trai. Sta si se gandeste, ar fi perfect daca i-as pune si muschi, o pereche de muschi mai avem? Nu Creatorule, din pacate avem esenta de paluga daca va place. Las ca il fac inalt, si slabanog, o sa se descurce el, si nu o sa se supere.A, sa nu uit, sa pun si o inima calda, o inima primitoare, si stiu ca am pe aici pe sub maneca, un rezervor nelimitat de dragoste. Bun bun. Creatorule, ne scuzati ca te deranjam, zice Apostol, dar trebuie sa puneti si rau in el, nu puteti sa il faceti doar bun. Ai dreptate, da un pic de masochism, sadism, rautate, dar, puterea de a ierta instantaneu orice. Mi se pare corect. Gata, am sa amestec aceasta supa primordiala. Creatorule, Apostol din nou il deranjeaza. Da Apostole ce mai e de data asta. Pai, vroiam sa va mai anunt, ca mai avem niste cunostiinte sexuale. Daca vreti sa adaugati, sa nu il lasati planta, sa nu se descurce. Da da, bun bun, imi place de tine, vezi ca nu esti prost degeaba ! Pun si cunostiinte, hmm, hai sa pun preludiul, excitarea, si tot ce trebuie sa stie despre femei. Bun, da nu credeti ca o ia razna, cand  o sa dea de femei? Nu Creatorule, asa sunt baieti stati linistiti, ca isi revin ei. A bine bine!

Supa supa, din ingrendiente alese
Te amestec, si ti ordon acum
Ca din tine, un baiat sa iese
Un cretz, iubitor, romantic si nebun

Din pacate, ce a iesit, e greu de spus. Un cretz a iesit va zic sincer, dar am uitat sa va zic, ca pe langa cele mai sus, sincer, am vazut cu ochii mei, a uitat sa puna idiot, handicapat, nesimtit, indiferent. Probabil ca un inger, a stranutat, si ceva praf din alea, a zburat in supa. M-am trezit in burta mamei mele, si stiam ca sunt special. =)) Dupa ce am iesit, multi mi-au zis ca eu sunt special. Si acu cand sunt mare, toti ma fac special. In ce sens, nu prea mi-am dat seama. Aleg, pe aceasta cale sa multumesc Celui De Sus, pentru supa aleasa, si gatita pe alese, chiar de el Insusi.

Etichete: , , , ,

1 comentarii:

La 18 decembrie 2009 la 17:48 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Si uite asa a aparut Cretul nostru special :))))
prea tare frate sa mor eu de nu m am prapadit de ras:))))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire