joi, 17 decembrie 2009

Old school generations!


Leasa Dragos-Diferente


Cati dintre voi, nu va recunoasteti in aceasta melodie? Ma uit in jurul meu, si privesc diferentele dintre generatie. Suntem, vorba cuiva, generatia care a vazut multe. Generatia aceea care am gustat viata. Prima generatie de dupa 80. E trist, sa vezi ca lucrurile nu mai sunt cum erau. Cel putin, alergam, jucam fotbal, pitulushu, ratele si vanatori, faceam sceneta in spatele blocului, cu tema Sailor Moon. Imi aduc aminte oracolele care le scriam. Imi amintesc ca aveam emotii, la rubrica de cine imi place. Am pastrat oare noi inocenta aceea de copil? Copii de azi, generatia care vine, cand ma uit la ea, crucesc. Sunt ai nimanui, sunt pierduti, si isi cauta locul in lumea aceasta. Sunt derutati, si in acelasi timp frustrati ca nu isi gasesc locul. Si tot ei isi pun intrebarea, ce ar trebui sa caut? Copii de azi, generatia de acu, sunt asa de ushor de manipulat. Curente la moda, emo, cocalari, manelisti, mai conteaza? Ei apartin unui grup, caci in ziua de azi, totul se rezuma la apartenenta unui grup. Daca deschideti bine ochi, ati vedea ce vad si eu, si ce ma intristeaza enorm de mult. Toti sunt ocupati, si ar face aproape orice, ca sa fie acceptati intr-un grup. Ei incep sexul la 15 ani, si sunt tari, dar habar nu au, sunt asa de copii, imaturi, iresponsabili, care habar nu au ce inseamna viata. Dau de ceva greu? Simplu, apeleaza la moarte. Inca un lucru l-as mai adauga, generatia fricosilor, generatia, lasilor. Generatia care se lasa fara sa incerce totusi sa faca ceva. Generatia care nu viseaza, nu au idealuri in viata, nu au un model de viata, pe care sa il urmeze ( fie el din viata de zi cu zi, sau din desene ), sunt fara nici un scop. Poate ca asta e si mai trist. Pentru ei, distractia inseamna, chill, hash, bautura la maxim, bauta intr-o cantitate, ce depaseste cu mult gradul de alcoolemie in sange. Generatia trista. Asa o numesc. Poate ca de aia stiu sa ma distrez, poate ca de aia stiu sa socializez, poate ca de aia imi place enorm de mult viata. Pacat de generatia care vine....

Etichete: , , ,

4 comentarii:

La 17 decembrie 2009 la 22:52 , Blogger worsakeend a spus...

damiane frumos spus!!!bravo..subscriu :P


tu cum ai vedea o posibila salvare?a ceea ce a mai ramas de salvat..

 
La 17 decembrie 2009 la 23:06 , Blogger Unknown a spus...

As incerca sa discut cat mai deschis, despre subiectele care ii macina zi de zi. As incerca sa fac o sinteza, a experientei mele, si nu doar a mea, ci a mai multor oameni, care au directa legatura cu tineri din ziua de azi. Alte idei sau sugesti ?

 
La 18 decembrie 2009 la 10:11 , Anonymous Anonim a spus...

Helloooo.. când am citit articolul acesta..mi-am amintit şi eu de vremurile copilăriei..uff..mi-a dat şi o lacrimă pentru că îmi e tare dor..când jucam Lapte gros, Raţele şi vânătorul, Fete, filme şi băieţi..sau când completam şi eu oracole.. :"> mamam..şi le ascundeam bine să nu mi le găsească mama :)))))

 
La 18 decembrie 2009 la 10:17 , Anonymous Anonim a spus...

Ahhh..remember..:)) uitai..când o sâcâiam pe bunica să joace cu mine şi cu fratemiu Baba oarba :))) sau când dădea o ninsoare ca genu ăsta cum este acum..ieşeam cu fratemiu îl săcăiam la cap să iasă cu mine să ne jucăm afară..dar acum...că s-a modernizat lumea..mda...eu tot am spiritul acela de copilaş şi nu ştiu de ce presimt că azi îmi face cineva botezuu:)))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire