luni, 7 decembrie 2009

Ciudatenii ale mele la betie LEAPSA

Leapsa vazuta si preluata de la o buna prietena de a mea http://doarcuvinte.wordpress.com/

1. Cum toti cred ca ma cunosc, am avut multe ( si inca am ) ciudatenii la betie. Prima care mi vine in cap, este atunci cand, intr-o dimineata, dupa o bauta la o petrecere, am decis sa plec spre casa. Numai ca in drum spre casa, am vazut un copac atragator. Asa de frumos era, incat am adormit cu el in brate. M-am dus sa il imbratisez, si am adormit pana pe la ora 9 cu el in brate.

2. Eram la inceputurile betiei, pe atunci nu stiam ce inseamna alcool, insa tin minte, ca eram intr-un local, exact langa o boxa imensa, si puternica, muzica canta tare. Eu am baut ultimul shot de tequila, si dupa 1 minut, am adormit cu capul pe boxa. Hmm, sincer am dormit foarte bine, si eu m am mirat cand m am trezit dupa 3 ore aproape, cat de odihnit eram.

3. Omul la betie, filosoful number one. Intrebati-ma orice, legat de orice subiect sau domeniu, si va dau niste raspunsuri, care mai de care filosofice. Am toate raspunsurile in mine, am solutie la criza economica, politica, si majoritatea raspunsurilor care le dau, au legatura cu WC-ul. De ce? De acolo vin marile idei :P

4. Tin minte, ca eram in Chitarre, Adela s-ar putea sa stie, cum, cu ultima bere in mana, m-am ridicat super linistit, in picioare ca sa dansez. Berea in mana dreapta, iar ochiul stang inchis, ca dormeam. Un zombie ambulatoriu, dansator pe ritmuri de muzica rock. Super funny a fost atunci.

5. Cant, groaznic, nu am voce dar caaaant din toti plamanii mei. Ce cant? Hmm, Vama Veche - 18 ani, VST, 20 de ani, si multe multe melodii. In plina strada si in public. Intrebati prietenii mei ei stiu :P.

6. Dansez, ca un titirez. Sunt un pachet de RedBull, alimentat de baterii Duracell. Dar dansez pana dimineata, 10 ore incontinuu nu i nici o problema, dansez. Oriunde, localuri, disco, strada, parc. Uaaa, nu i o problema.

7. Revenind la dormit, pe langa copacul misterios din viata mea, am mai adormit rezemat de un perete al unui bloc, in picioare. Cand imi vine somnul, pai imi vine somnul nu am ce sa fac sincer. :D

8. Sa o iau sau nu ca pe o ciudatenie :-?, nu devin scandalagiu cand sunt beat, nu sunt violent, din contra rad mai mult, sunt mai pasnic decat sunt, mai rabdator hmm nu stiu de ce.

Leapsa merge la cine vrea sa o ia. :D

Etichete: ,

1 comentarii:

La 8 decembrie 2009 la 09:49 , Blogger worsakeend a spus...

asta cu somnul e cea mai cea :P

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire