vineri, 11 decembrie 2009

Having fun?

Totul incepe cu 6 decembrie. Este ziua unei bune prietene de a mea. Cadoul, well, un tricou, cu un mesaj care mai de care. Party, toti impreuna, ne am distrat. Urmeaza un covrig pe langa pe data de 9. Cadoul, hmm, o Palmela Anderson mobila. Distractie? Nu aveti idee :D. Se termina acum cu 11. Cine e pe 11? Ade crezi ca scapi? Ti am pregatit si tie un cadou special, pe care sa il tii minte toata viata ta. De la cine? De la Gasca Nebuna evident. Per total, cuvantul de ordine distractie. Ce o sa fie in seara asta, habar nu am, dar stiu sigur ca o sa fim cu totii si o sa ne simtim bine. Hehehehe, si inca un lucru, mai am un pic si eu, si am sa imbatranesc, damm it !

Etichete: ,

2 comentarii:

La 11 decembrie 2009 la 19:13 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

muahahahaha abia astept si distractia din seara asta :)))) Pe 6 de ziua mea a fost fun,la fel si la Covrig (app a testat o pe palmela degetzela?:)) ) si acum cu Ade ooo daaaaaaaaaaaaaa distractie mare mare...La tine nu mai vbesc ca va fi si mai si ...Gasca nebuna va face imposibilul posibil ....V am pupat si ne vedem asta seara la o mare distractie ;)

 
La 12 decembrie 2009 la 14:25 , Anonymous Anonim a spus...

hehe... Gasca Nebuna si surpriza ei super super suuuuuper dragutza :P va astept pe toti diseara in Chitarre sa papam toooooortul >:D<

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire