vineri, 28 noiembrie 2008

Ganduri poetice...

dragostea, un cuvant pierdut
uitat in spatiu, nimic de spus
nici un om, chiar si priceput
a uitat cum este, un apus

dragostea, un sentiment cuprinzator
doar s-o vezi, un zambet, sa simti
cum din talpi, te rupe un fior
si incet incet, tu aripi prinzi

o bataie, un inceput, o mangaiere
esti cuprins si inecat in sentimente
ce par, cand sunt, ca o adiere
dar in final, raman doar momente

iti intra in cap, te cuprinde in brate
iti e dor, tanjesti, si o doresti
si realizezi, ca nu vrei ca sa-ti scape
si atunci, ramai tacut, caci o iubesti

o clipa, o secunda, doar cu ea
sa o petreci, totul se dilata
pentru ca, in clipa aceea
dragostea, e pe deplin imbratisata

ce poti sa spui, intr-un final?
ai trait o viata-ntreaga,dar
ai iubit, sa-ti dai viata din fundal
pentru al dragostei pahar??

titlul.... care vreti voi.. eu nu am stiut ce titlu sa i dau....
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: ,

joi, 27 noiembrie 2008

Chemarea muntelui


"[..] Cum statea, in aceasta jungla de beton, in orasul plin de aglomeratie, unde toti misuna ca si furnicile intr un ritm alarmant, grabit, toti sa tina pasul, chiar acolo.. in mijloc s-a oprit pe loc. Toti il ocoleau, nici nu il bagau in seama, fiecare are problemele lui, fiecare se lupta cu ele, in interiorul lor, fiecare are o cruce de purtat si pe cat de grea i se pare.. .exista pe lumea asta care are o cruce si mai grea de purtat. Porumbei venind spre el... aterizand in jurul lui. Inchide ochii, cum ar fi ca toate grijile sa dispara? pentru o clipa doar o clipa...sa fiu.. liber asemeni unui porumbel, fara grija, doar sa dau din aripi, sa zbor. Intra in sufletul lui, si nu se recunoaste, odata nu eram asa, ce sunt, cum sunt, intuneric si confuzie, o negura si o neintelegere... unde sunt eu, vechiul eu? Tot cautand adanc in sufletul lui, regaseste o ramasita, care il striga....foarte incet... se uita mai bine cand. .colo.... era o ca o zana, o stralucire care te facea sa nu o poti deosebi, o stralucire care devenea mai puternica pe masura ce se gandea mai mult... era ca si cum pacea lui interioara.. il chema... ca si cum o strigare din trecut al propiului sau eu, il chema, cu ultimele sale puteri, il striga... si deodata.. imaginea.. deveni clara. Stia ce are de facut, ca sa fie pentru o clipa acolo, stia ce trebuie sa faca, stia locul. Isi adusese aminte de locul acela... cum a fost posibil sa il uite? Nu l-a uitat, dar grijile si problemele de zi cu zi, l au facut sa se axeze mai mult pe ele decat pe ...loc. Deodata se simtea in interiorul lui, dorinta, era mai intai ca un vis, cum ar fii, si apoi.. incepea sa fie si mai puternica dorinta, atat de puternica incat.. era un must have! E timpu... e timpul pentru aripi..... [...]"



I wanna stand with you - Savage garden
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: ,

marți, 25 noiembrie 2008

Finalul unei povesti demult spuse...



"[..] Lego [..] nu mai intelegea talcul povestilor pe kre le iubea atat de mult...cuvintele se pierdeau in gol in cartzile lui..si dezamagit la caderea serii este intampinat de un spiridus kre ii cere ajutorul sa salveze lumea povestilor de Neantul kre o cuprinsese.Lego accepta,o cunoaste pe imparateasa tinutul fanteziilor..trece prin niste peripetii [..] si reuseste sa invinga acea negura kre pusese stapanire in lumea povestilor.Este rasplatit si rugat sa ramana acolo alaturi de imparateasa sa conduca impreuna acel tinut mistic al miturilor nesfarsite,dar refuza spunand k ar dori sa ramana in propria sa lume dupa kre tanjea atat de mult.Astfel k o paraseste pe imparateasa si toti prietenii sai de acolo si se intoarce in lumea sa unde decide k lumea povestilor este un vis frumos,dar nu o cale de urmat si desi nu va uita niciodata aventurile sale si ceea ce a invatzat acolo,isi da seama k viata ii va pregati noi incercari si poate alte lumi la fel de magice."
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

marți, 18 noiembrie 2008

Mic si iarasi mic!

Nu ai avut vreodata sentimentul ca esti mic in acest univers? Nu ai avut momente in care te ai gandit ca ce mare e soarele? guess again! Ce parere ai dupa ce vezi filmuletul?


Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

luni, 17 noiembrie 2008

Criza economica? Nu i nimic hai in Europa!

In toata lumea este criza economica, am citit ca magazinele de haine incep sa fie afectate si ele, in asa hal incat au inceput sa vanda haine in rate, orice fel de haine, chiloti, ciorapi orice :D . Hai la magazin, hai la un chilot in rate =))).

Insa chiar nu mi pasa, am aflat de o oferta misto de tot. De la CFR prin intermediul InterRail Global Pass, dau vreo 400 de euro cu tot cu TVA si timp de o luna ma pot plimba cu trenul prin Europa. E decis, ma duc in Suedia la sor mea, stau putin imi vad nepoata, si apoi .. plec vad eu pe unde, Elvetia? Germania? Franta? Grecia? Irlanda? Anglia, ma duc peste tot :D, Sunt sigur ca o sa ma descurc, doar am experienta de la Sighisoara ( prietenii stiu ).

Totusi mi se pare nasol sa ma duc doar eu... as dori sa vina cineva cu mine? nu vrea nimeni sa vina? Sunt sigur ca o sa fie a lot of fun! Toti care ma stiu pe mine, fuji, damyen, dein, cretu, screech, arici, etc etc, o luna, in Europa, ca in Eurotrip, mi scuuuuzi :))))

Un lucru e sigur, clar o sa fie o aventura de neuitat!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

duminică, 16 noiembrie 2008

Tetris - varianta japoneza!


Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

vineri, 14 noiembrie 2008

The Dark Night Meets Superman

The hero that think that really think they need... =))


Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Matrix Runs On Windows

I'm gonna learn Ubuntu? .... urmariti mai in jos si o sa intelegeti =))



Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

luni, 10 noiembrie 2008

Cosmote for Emo Kids!

Care a vazut reclama de la Cosmote? cu Emo? e prea tare... deci :))) rad cu lacrimi :)))




Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

joi, 6 noiembrie 2008

Gandire intensa

Mergand in masina spre Piscu Vechi, uitandu-ma pe geam, mi au venit in minte intrebari la care am inceput sa le caut raspunsuri. Totul a pornit de la Einstein, cu teoria relativitati, totul este relativ, ok.. totul este relativ, asta inseamna ca viteza masinii cu care merg relativ de masina pe care o depasesc este de |v1-v2| adika v1 = viteza mea, v2 viteza automobilului depasit. Ca un exemplu daca v1 este de 100 km/h si v2 este de 60 km/h atunci viteza mea relativa de automobilul depasit este de 40 km/h. Pornind de aici am inceput sa ma gandesc ceva mai serios. Ce se intampla cu o piatra pe care eu, intr-un mod ipotetic vorbind, o arunc cu 300 000 km/s ( viteza lumini aprox. ) spre o gaura neagra? Sau mai bine zis ce se intampla cu aceasta piatra cu aceasta viteza in interiorul unei gauri negre. Am stat si am inceput sa o gandesc logic. Ce se intampla intr o gaura neagra, stie cineva ceva? Well stiu, ca exista rotatie in interior, stelele sunt atrase de o gaura neagra intr un sens circular, avem gravitatie puternica. Ok, dar.. viteza de rotatie? automat daca exista o rotatie, atunci exista si o viteza, care este aceasta viteza? Cum as putea eu sa o aproximez sau sa o determin? ...

Hmm.. .well.. stiu ca un obiect atras de o gaura neagra dispare, sau in termeni populari este "inghitit" de ea, de ce? cum dispare cum poata sa dispara o stea, nu are cum .. eu nu cred ca dispare, cel putin asa ma gandesc, cred ca intr un anumit fel viteza in interiorul gaurii negre, este asa de mare incat, uite ca sa ma intelegeti, un exemplu, iau din nou piatra mea.. piatra pe care eu am aruncat o cu viteza luminii 300 000 km/s, ajunge in mijlocul gaurii negre, presupun ipotetic, ca viteza de acolo este de 10 ori viteza luminii ( asta din cauza ca rotatia in mijlocul lor, au vazut cercetatorii este foarte foarte mare ) apoi, piatra mea care oricum mergea ea repede intra in acest cerc si datorita vitezei enorme, ea este redusa la molecule atomice chiar sub atomice si imprastiata in universul asta mare raspunzand astfel la intrebarea, ce se intampla in mijlocul gaurii negre si cum de dispar stelele, de fapt ele nu dispar sunt disipate sunt reduse la o structura sub atomica, alcatuind ceea ce zic eu , materia neagra a universului, invizibila. Bai da o incolo, uite unde era geniul :D Dar pana la urma e cam logic ce am zis nu? Ganditi si voi si spuneti mi parerea ca eu unul cam la asta m am gandit

Hai noroc si inca un stejar! prietenii stiu de ce ;))
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Happy Halloween! (Bunny Edition)

Ok... a fost Vineri, 31 adika Halloween. Nu stiam sigur, daca nu vedeam niste pustani de clasa a 6 cred prin centru pe Stefan cel Mare costumati strigand Trick or Treat! Give us something good to eat! mda... americanismul isi spune cuvantul, partea buna!? macar stiu sa vorbeasca bine engleza. Am decis, special de Halloween, sa va pun niste filmulete a cate 30 de secunde de groaza, bunny edition. De ce zic bunny? Well... o sa vedeti ;))

Lista de filme horror care trebuie vazute in aceasta zi sunt urmatoarele :

1.Scream




2.Texas Chainsaw Masacre




3.The Ring




4.The Exorcist




5.The Shining




6.Saw




Sper ca v-au placut... a da si sa nu uit! Happy Halloween!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: ,