marți, 3 mai 2011

V-a fost dor de mine?

Absenta mea de pe scena blogosferica o pot motiva prin : munca, munca... si iar munca. Sunt tanar si plin de energie ( desi sunt racit si ma lupt cu o raceala de cateva zile ) si trebuie sa-mi pun in aplicare ideile mele. Pai cum ce idei, pai niste idei domne ca tot omu'. In primul rand Blogger Magazin am adunat echipa, am gasit si editoru, acum depinde de echipa sa faca o revista cum numa bloggeri stiu sa o faca! Ce pot sa zic despre ea ca va apare odata pe luna, ca sa nu fie o povara pentru nimeni. 

In al doilea rand, No Limit Pub. Dupa cum bine-arhi-stiti sunt managerul pub-ului si am ajuns sa fiu si imaginea lui. Ceea ce implica multa daruire si implicare. Pe langa munca de manager mai fac cateodata si pe barmanul, ceea ce imi aduce un profit in randul femeilor. Ei daca ati stii voi ce atrase sunt femeile de barmani, mai ales asa.. cretzi ca mine hmm... Asta e o cu totul alta treaba, un alt aspect. Apai, pe langa alte lucruri ma ocup la pub de urmatoarele chestiuni : Beer Pong-ul, DotA Cup, Counter-Strike Cup si Concerte Live.


Daca vreti sa stiti avem un concurs pentru voi ! Premiul consta in bautura evident :P Ce trebuie sa faceti? Este sa intrati pe pagina de Facebook a pub-ului : http://www.facebook.com/PubNoLimit sa dati un "Like" la pagina ( daca nu sunteti fan ) si apoi sa postati pe perete un mesaj care sa fie ca si motto pentru local. Motto-ul cu cele mai multe "Like"-uri stranse castiga! Concurs organizat pana pe 15 mai !

In alta ordine de idei, in sfarsit incep scoala de soferi. Deci asta presupune sa aloc timp si pentru invatat caci de data asta chiar vreau sa iau carnetul de sofeur :)). Pe de alta parte, tre sa aloc timp si pentru viata personala. Si asta necesita timp, deci daca imi spuneti cum ati putea sa va ocupati voi de un blog in timp ce sunteti implicat in atatea si atatea proiecte, hmm astept sa mi le spuneti. 

P.S: Am fost si eu pe Drumul Mingii si sunt mandru cu toate ca raceala e din cauza asta :P 

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 9 mai 2011 la 14:04 , Anonymous Bilete de avion a spus...

Mult succes cu scoala de soferi! Asteptam o poza cand iti iei carnetul :)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire