joi, 21 aprilie 2011

Amintirea unei nopti de beri

Mai conteaza? Doar suntem cretzi :P :)))

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 22 aprilie 2011 la 12:00 , Anonymous Gropita a spus...

nesanatosule:))

 
La 17 mai 2011 la 13:19 , Blogger Andrei a spus...

Stimate domnule,

Ma numesc Andrei si sunt un cititor ocazional al acestui blog. Vreau sa va felicit atat pentru articolele scrise dar si pentru faptul ca ati ajuns unde sunteti (un blogger respectat si citit de multe persoane).
Eu sunt un student care isi doreste sa castige un ban cinstit oferind meditatii la limba engleza. Deoarece nu sunt un profesor si nu am contact zilnic cu nenumarati copii, m-am hotarat sa ma promovez pe internet.
Am un blog de prezentare in care scriu articole utile pentru parinti in ceea ce priveste educarea copiilor. Momentan am putine articole dar mi-am propus sa scriu zilnic.
Am apelat la dvs. in speranta ca m-ati putea ajuta. Orice ajutor este binevenit, de la un sfat prietenesc pana la recomandarea unei personae interesate de meditatii (prima sedinta este gratuita). Momentan am vazut ca google nu m-a indexat si cum vine in curand vacanta, sansele sa mai gasesc elevi interesati scad pe zi ce trece. V-as ramane indatorat daca am putea face un link exchange in care sa ramaneti cat timp am eu blogul in blogroll iar dvs. sa imi tineti link-ul pe blog-ul dvs. timp de o luna.
Imi cer scuze daca prin acest mail v-am ofensat in vreun fel. Stiu ca ati ajuns unde sunteti prin munca si timp si va multumesc ca mi-ati citit acest mail.
Cu respect,
Andrei

PS Va rog sa stergeti acest comentariu si daca doriti sa ma contactati pe mail.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire