miercuri, 20 aprilie 2011

Bere multa si voie buna

Si am fost si eu la Berarie aseara, unde am cunoscut multi oameni faini. Ce inceput de articol, fratilor, am fost la Berarie si am baut o halba cu cuburi de gheata de bere Timisoreana alaturi de niste oameni interesanti. Printre ei se numara : Chinezu, Dragos, Rares, Oana si Dana ? cred, evident Blogatu, baietii de la CraiovaForum.ro, Erso respectiv Freaktunning, cred ca Alin, doamneeee greu sa mai tin minte greu de tot ! Pe scurt a fost voie buna, berea buna, oamenii mai mult decat ok. S-a ras, si o da s-a raaaaaaas, mult, nu ai cum sa nu razi la un astfel de eveniment ce tine de Drumul Mingii, si sa nu discuti de fotbal, femei si ..... blogosfera :)))). Mno vrei sa vezi cam cum a fost, ete doua "virale" luate si preluate in exclusivitate de la Blogatu!

PS: O sa revin cu lista actualizata de link-uri, sincer, acum ma puneti la grea incercare sa le caut :)) se subintelege da ?! !!!



Viralul number one :



Si viralul number two :

Etichete: , , , , , ,

3 comentarii:

La 20 aprilie 2011 la 10:54 , Anonymous Nebunia a spus...

Intr-adevar, a fost prea frumos:D Apropo iti citi Blogger Magazin si nu pot decat sa te felicit pentru idee si sa astept realizare proiectului.

 
La 21 aprilie 2011 la 13:00 , Blogger Александра a spus...

Normal, numai gura ta se auzea:))))

 
La 22 aprilie 2011 la 22:36 , Anonymous Pato Basil a spus...

:)) a fost berea gratis macaR?

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire