joi, 19 mai 2011

Sirena

In toata aglomeratia aceea, in toata multimea existenta acolo, era ea care se holba la mine insistent si fara sa lase nici o miscare neobservata. Ochii ei albastrii, buzele ei de un rosu intens, iar parul ei saten deschis dadeau o alura de femeie misterioasa. Corpul ei voluptuos, sanii ei perfecti, iar miscarile lascive de dans pe care le facea, imi taiau orice respiratie sau gand pe care l-as fi avut. Eram nemiscat, atras parca de cantecul misterios al unei sirene. Caci pana la urma efectul care il avea asupra mea era acelasi. Hipnotizat de frumusetea ei naturala, neputand sa misc, o asteptam sa faca ea vreo miscare. Si am ramas uimit cand ea a facut pasi catre mine. Se uita direct in ochii mei. Nu stiam ce sa fac, nu am fost niciodata pus in aceasta postura de a fii fara vlaga in fata unei fete. Nu mai stiam nimic ce e in jurul meu, ce se canta sau ce se danseaza. Eram atent la fiecare pas pe care ea il facea catre mine. Eram pus in situatia de fi un fatalau, sa nu fiu in stare de nimic, asa ca mi-am inchis ochii. Speram astfel ca, neuitandu-ma in ochii ei misteriosi si atragatori, puteam sa ma adun, macar pentru un moment. Cu ochii inchisi, mi-am adus aminte de toate fetele care au "trecut" prin mainile mele. Fiecare fata si fiecare sentiment pe care mi-l aratase, iar eu eram ca o piatra. Sa fie oare aceasta fata cea care imi va venii de hac intr-un final? 

Vroiam oare sa fie ea? Acceptam asa ceva? Nu vroiam sa ma opresc acum, nu in acel moment, inca nu simteam ca e momentul sa ma las incatusat, chiar daca ea era o fiinta apetisanta cu forme creata parca de mai marii zei din Olimp. Am deschis ochii, exact in momentul in care ea era in fata mea. Parca fiind constienta de schimbarea mea interioara, s-a oprit brusc, si dadea sa plece. Insa am apucat-o de mana, am apropiat-o mai mult de pieptul meu si ma uitam adanc si puternic in ochii ei. Imi putea simtea increderea pe care mi-o recapatasem. Simtea ca nu ma mai domina, ca efectul de sirena trecuse, era randul ei sa se simta neputincioasa. Cum se inverseaza rolurile exact cand nu te astepti. Buzele mele erau aproape de ale ei. Ii simteam inima cum batea mai tare, mai puternic. Era speriata? De mine? De ce? Oare ce gandea, ochii ei deveneau mai stralucitori, incepeau sa aiba o alura de fetiscana inocenta, nevinovata. 

Doamne ce buze avea, ce rosu natural si senzual, atat de atragator. Oricine se uita la ea, renunta la orice, pentru a avea sansa de a saruta acele buze. Chiar si cel mai religios om, chiar si Papa ar fi renuntat la credinta pentru buzele ei, pentru un sarut, pentru o atingere. Dar eu nu eram nici unul din ei, eu aveam situatia in mainile mele, era prinsa in plasa mea, puteam sa fac orice doream, eram sigur de asta. Dezamagit, asa m-am simtit. Speram ca acel efect de sirena sa dureze mai mult, sa fie mai puternica decat mine, mai rezistenta. Doream ca jocul sa continue mai mult, nu sa se termine asa de mult. Si cu toate astea nu m-am putut abtine sa nu o sarut. Si Doamne ce senzatie, ce sentimente puteam sa simt cand o sarutam. Cum fiorii imi treceau pe sira spinarii pana in varful capului. Aveam pielea ca de gaina. Sa fi judecat eu gresit? Sa fi avut deja o preconceptie ca am castigat? A preluat din nou controlul, si eu eram din nou sub vraja ei. Imi placea? Normal, aveam cu cine sa joc acest joc al seductiei, de care pe care. Prin multime, pe ritmul melodiei din fundal mergeam sarutandu-ne incotro ne indreptau picioarele. 

Ajunsi in toaleta fetelor, ne incuiaram. Nu ne pasa de nimeni, amandoi vroiam acelasi lucru. Sa continuam jocul, sa ne simtim amandoi bine. Era doar sex de placere si atat. No names, no phone numbers, no nothing. Just pleasure. Si asa a fost, nimic mai mult......


Etichete: , ,

1 comentarii:

La 20 mai 2011 la 12:30 , Anonymous Ramona a spus...

Buna ziua,

Va intereseaza un schimb de link cu http://forumtigaraelectronica.wordpress.com?
Are un page ranking 2 si peste 1500 de vizitatori pe zi. Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati pe: ramona@iagency.ro.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire