joi, 24 martie 2011

Relansare ToateBlogurile.ro

In cazul in care nu stiati ToateBlogurile.ro s-a relansat. A suferit modificari majore fata de versiunea anterioara si a evoluat fata de ce a fost in 2008 un simplu catalog de bloguri, in 2009 a evoluat in social iar acum a devenit ceva mai mult, mai puternic. O adevarata unealta !
Cu ce sa incep? Interfata, in primul rand, este una mai primitoare, mai simplista, aduce a simplitatea din Facebook. Mai aerisita, e incarcata cu o paleta de culori placute pentru ochiul uman. 
Pe langa o interfata intuitiva, tb.ro vine cu functii noi printre care as aminti : anunturi, evenimente, sondaje. Pe langa aceste functii, mai e o chestiune foarte interesanta pe care eu o gasesc utila. Adaugarea prietenilor intr-o lista pe care tu o creezi, plus ca te poti adauga intr-o retea de judete ale Romaniei. Eu cum sunt din Dolj m-am adaugat judetului Dolj. Poti sa adaugi video-uri, poti sa iti pui anuntul tau, poti sa faci un sondaj, poti sa creezi un eveniment. Cred ca o sa evolueze si mai mult toateblogurile. Da ce sa mai vorbesc, de ce nu intri sa vezi cu ochii tai despre ce zic aici ? 

Etichete: , , , , ,

2 comentarii:

La 24 martie 2011 la 22:39 , Anonymous Cehy a spus...

Imi place sa se misca mai bine.

 
La 28 martie 2011 la 12:15 , Anonymous Jteph a spus...

Abia așteptam să revină și sincer nu mă așteptam să arate atât de bine :)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire