miercuri, 16 februarie 2011

Va pregatesc ceva!

Stiti de campania aia pe Antene nu, cu "Vi se pregateste ceva" sau ceva de genul. Ei bine, am in mintea mea 3 lucruri sau proiecte mari si tari. Pot sa zic momentan doar 1 dintre cele 3. Si anume "Blogger Magazin" si restructurarea revistei. Aici am nevoie de tineri talentati intr-un anumit domeniu, gen programare sau coding, apoi despre stil de viata, eu stiu fashion sau moda, sau night life, care sa scrie in fiecare numar despre un subiect legat de domeniul respectiv. Gadget-uri si aplicatii folositoare. Ideea mea este simpla si la obiect, voi mentine reportajele despre bloggeri, dar ma voi limita la un numar maxim de 2 pe numar, baiat si fata. Deci daca ai talent si vrei sa intri intr-un domeniu total nou pe piata si sa faci parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa nu ezita sa ma contactezi pe irimescu.damian@gmail.com. Cu subiectul "Blogger Magazin".

Ultimele 2 proiecte sunt cam secrete. Nu pot sa dau mari detalii decat in privat si asta dupa ce iti dai acordul sa nu divulgi anumite lucruri. Unul dintre proiecte este ceva personal ce are legatura cu tinerii din ziua de azi, si evident stilul de viata studentesc. Aici banii sunt si incerc momentan sa-i fac pe cont propriu, caci pentru acest proiect si ultimul de altfel am nevoie de bani. M-am gandit pentru proiectul 2 sa fac rost de o parte si din sponsorizari caci mai mult ca sigur nu voi fi in stare sa strang de unul singur banii necesari. Nu este o suma mare, e chiar mica, insa scopul este cel mai important, unde vor fii folositi. Deci daca vrei sa iei parte intr-un nou proiect care te asigur va fi de mare amploare asa cum a fost si este "Blogger Magazin" ( cu orice suma ai putea ) nu ezita sa ma contactezi din nou pe irimescu.damian@gmail.com cu subiectul "Sponsorizare proiect 2". Tot atunci vei primii detalii despre ideea pe care eu o am si ce vreau sa fac si pentru ce imi trebuiesc banii.

Proiectul numarul 3 este unul care face parte din dorintele inimii mele. Asa cum a fost si Blogger Magazin, si aici implica fonduri, dar care sper sa fiu in stare sa le strang eu de unul singur. Sunt ceva mai mari decat proiectul 2, dar asta are mai mult o importanta personala, si o ambitie pe care o am sa il aduc la realitate. O fac pentru cineva drag mie, si pentru care imi este dor sa o revad. Data in care sper sa fie adus la realitate sper sa se afle undeva prin vara anului curent. Acest proiect implica mai mult de 10 000 de km si cum am zis este o ambitie personala de care ma voi ocupa si sunt sigur ca il voi vedea realizat de manutele mele. 

Asta in cazul in care va intrebati cu ce ma ocup, ei bine am 3 mari chestii in capul meu de care vreau sa ma tin. Este evident ca nu pot sa le fac de unul singur, nu prea am reusit mare lucru de unul singur. Popular post plugin l-am adus la realitate cu ajutorul prieteniilor mei, iar asta e cel mai important lucru, sa stii cu cine lucrezi si in cine te bazezi. 

Si ca o mica campanie, credeti-ma nu conteaza daca esti blogger sau ai o firma, la proiectul 2 vrei sa te implici, iar daca esti curios nu ezita sa intrebi !

Etichete: , ,

4 comentarii:

La 17 februarie 2011 la 09:24 , Blogger julie a spus...

frumoasa idee. :) ma cam tenteaza.

 
La 17 februarie 2011 la 09:54 , Blogger Александра a spus...

Deci... eu am ramas la Blogger Magazine...? Sau cauti persoane mai talentate?

 
La 17 februarie 2011 la 09:59 , Blogger Unknown a spus...

@Alexandra : Da Alex ramai relax :P

 
La 17 februarie 2011 la 12:09 , Blogger Александра a spus...

Oky doky...:P

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire