marți, 8 februarie 2011

Pasiune si dorinta


Enigma-Principles Of Lust (Jazz Mix)



Respiratia ta e si mai grea in timp ce te sarut pe gat nebuneste. Am cedat in bratele tale si am intrat intr-un joc al pasiunii de inegalat. Este un moment in care, nu m-am mai simtit asa de viu de mult timp. Credeam ca am trecut prin multe dar cu tine am redefinit pasiunea salbatica a dragostei. Ador pielea ta cea fina, iti ador buzele iar respiratia ta ma innebuneste. Tot ce ai este un pachet special sa-mi dea peste cap simturile. Inima mea este in al noulea cer atunci cand tu esti in bratele mele. Ma exciti in orice moment, iar daca ar fi dupa mine nu am mai pleca din patul acela. Suntem vinovati ca avem in sangele nostru dorinte ascunse. Suntem vinovati ca muscam din fructul interzis, ca pasim pe o cale ce ne arunca pe amandoi intr-un abis al placerii intense. 

Stii cum ma simt atunci cand iti simt inima batand agale, cand ma saruti si ma musti de gat de san, iar unghiile tale imi trec pe tot pieptul ? Stii cum imi poti da peste cap orice ? Cum langa tine nu mai sunt eu, cel care sunt sigur pe mine, sunt doar un prizonier insetat dupa un sex nebun si pasional. Locul, mai conteaza? Te doresc oriunde si peste tot, chiar de-ar fi pe o plaja, parc sau de ce nu o scara de bloc. Totul pleaca de la un sarut, iar focul izbucneste in flacari imense ce arde totul din jurul nostru. Hainele se pierd din peisaj ramanand amandoi un Adam si Eva ce gusta din acel mar pacatos. Suntem supusi placerilor carnale iar eu sunt si mai infomentat dupa satisfactia ta. Sa te aduc pe culmile placerii, sa te aud gemand, sa-ti simt vaginul infierbantat asta e dorinta mea.

Ce traiesc cu tine, intrece orice intamplare prin care am trecut pana acum. Ce simt cand sunt cu tine, depaseste de mult orice nivel de intelegere pe care eu il pot avea. Refuz sa-mi bat capul cu intrebari, si accept situatia in care ma aflu. Sunt supus placerii carnale, sunt un prizonier al unei pasiuni izbucnite dintr-un foc mistic. Sunt prizonierul buzelor tale si al trupului tau. Comanzi asupra mea si manuiesti trupul meu asemeni unui vas spre taramul satisfacerii totale. Tu esti cea care imi reda speranta.......

Etichete: , , ,

3 comentarii:

La 8 februarie 2011 la 10:27 , Blogger Blogger' a spus...

hey,
note:
Stii cum ma simt atunci cand iti simt inima batand agale, cand ma saruti si ma musti de gat, de san,
---whaaat??? ai zis ca iti place cand ea te musca de san >>:))
--- citeste si tu inca o data ;)

 
La 8 februarie 2011 la 12:54 , Blogger Александра a spus...

Asta mi-a sarit si mie in ochi... "cand ea te musca de san" ;))

 
La 9 februarie 2011 la 23:01 , Anonymous Anonim a spus...

ce-i drept puteai sa spui sfarc =)) :P

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire